Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Nezir ERGENÇ


ONLAR BİZİ GÖMDÜLER; FAKAT BİZİM TOHUM OLDUĞUMUZU BİLMİYORLARDI

Nezir Ergenç'in yeni yazısı;


 

“Onlar bizi defnettiler; fakat bizim tohum olduğumuzu bilmiyorlardı” Aliya İzzet Begoviç.

Siyonistlerin Refah’a saldırılarının üzerinden iki hafta geçti. ABD, İsrail ve İslami Direniş Hareketi (Hamas) kaynaklarından gelen habere göre Kassam tugayları ve diğer İslami direniş gurupları bütün sıkıntılara rağmen her geçen gün daha iyi organize oluyorlar.

Katil Siyonistlere saldırıları daha etkili ve isabetli hale geldi. Hür ve mazlum dünyanın nezdinde, gönlünde daha köklü ve daha derin tesirler bırakmaya başladı. Avrupa devletleri başta olmak üzere başkenti Kudüs olan  Filistin devletini tanımaya adeta yarışır oldular. BM’lerde ve İHM ile Adalet divanında Siyonistler ve işbirlikçileri mahkûm ediliyorlar. “İsrail bitti, sonu göründü” sözleri her mahfilde söylenir oldu. Ramazan Bayraktar’ın güzel ifadesiyle bundan sonra hakaret, aşağılamak; hatta sövmek ve lanetlemek için “İsrailli misin?” tabirini çokça kullanır ve duyar olacağız.

Bu insanlık tarihinde çok az görülen olaylardan biridir. Dünya emperyalist güçlerin çizmelerinin altına bir iğne olma direncini ve cesaretini gösterebilme azmidir ki Allah’ın çok az kullarına nasip olmuştur. Toprağa gömülen her sabi, her kadın, her yaşlı bir tohum misali daha gür, daha güçlü ve daha azimli bir halde düşmanın ayağının altına mayın, düşmanın kalplerine korku zehri oluyor.

Durmadan, usanmadan; her yerde ve her demde bunu işlemek, bunu yaygınlaştırmak üzerimize farz-ı ayndır. Küçük büyük demeden, az çok demeden sahip olduğumuz her aracı bir silaha dönüştürüp katil, zalim Siyonist İsraillilerin üzerine boca etmeliyiz. bu onların çözülmelerini, kopuşlarını ve dağılıp yok olmalarını daha bir hızlandıracaktır inşallah.

İsa Nebi, dostları ve öğrencileri olan havarilerin yaşadıkları bunca sıkıntılara rağmen ve can pahasına efendilerini terk etmeyişlerine karşılık bir şükran, bir vefa davranışı manasında ayaklarını öpmüştü. Buna layık mıyım bilemem ama Ğazze Halkının ve İslami Direniş Hareketi (Hamas)  mensuplarının ayaklarını öpmek bana şeref verecektir.

Allah onlarla beraber savaşmayı, onlarla beraber zaferi, onlarla beraber gömülmeyi nasip etsin; âmin.

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR