Abdulbaki ÇAĞATAY

Tarih: 27.03.2019 21:54

Onlar ağızlarıyla Allah´ın nurunu söndürmek istiyorlar.

Facebook Twitter Linked-in

Bismillahirrahmanirrahim 

 
"Onlar ağızlarıyla Allah´ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır." (Saf:8)
 
İslam korkusu bütün batıyı sarmış, zavallı batı büyük bir panik içinde şiddete ve terörizme başvurarak islamın gelişini durdurabileceğini zannetmektedir.
Beyhude çabaların içine girmiştir. 
 
Boşadır telâşınız,parçalanır başınız Allah bu nuru tamamlayacaktır,Avrupanın kalbi Romanız islama mahküm olacaktır. Hiç bir tedbir bu yükselişi durduramaz. Boşuna heveslenmeyin.
 
"Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz´ın doğu yakasında" diyerek
yabancı düşmanlığı, ırkçılık, faşistlik sizi sarhoş etmiş,akıllarınızı başlarınızdan çıkarmıştır. Kusura bakmayın biz her halimizle huzur içindeyiz,mutluyuz,zira ölsek de kazanırız kalsak da.Bu topraklarda yaşasak da kazanan biziz, çıkarılsak da...
 
Oysaki biz size kendi topraklarımızda kilise açtırmıştık, size kendi ülkelerimizde adalet ile muamele etmiştik, hatta bizim mabedlerimizde ibadetlerinizi,ayinlerinizi yapmanızı sağlamıştık.Heyhat ki siz o kiliselerden camilerimize kurşun,bomba ve zehir yağdırdınız, yeryüzünün en iyi insanlarını katlettiniz, bunu her zaman yaptınız,her fırsatta dünyanın tadını ihanetiniz ve kininiz ile yok ettiniz.
 
Gerçek şu ki; "Onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar. Hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların kinleri konuşmalarından apaçık ortaya çıkmıştır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Eğer düşünürseniz size âyetleri açıkladık." (Al-i imran:118) ifade edildiği gibi bu türden katliamlar planladığınız ve göğüs kafeslerinizde  gizlediğiniz katliamlardan  basit olanlarıdır.
 
Evet gerçekten siz imandan nefret ediyor ve Aziz olan Allah´tan intikam almaya çalışyorsunuz,göreceksiz! 
 
"De ki: "Ey kitap ehli! Sadece Allah´a, bize indirilene ve daha önce indirilmiş olan (ilâhî kitap)lara inandığımızdan ve çoğunuzun da fasıklar olmasından ötürü bizden hoşlanmıyorsunuz."(Maide:59) Evet gerçekten bütün sebep bu değil mi?
 
"Onlar mü´minlere ancak; göklerin ve yerin hükümranlığı kendisine ait olan mutlak güç sahibi ve övülmeye lâyık Allah´a iman ettikleri için kızıyorlardı. Allah, her şeye şahittir."(Buruc:8-9)
 
 Size samimî bir çağrı  yapıyoruz bu zulümlerinizden ve hasedinizden vazgeçin ve tövbe edin belki Allah´ın azabından ve gazabından kurtulursunuz.
 
"Ancak Avrupa topraklarında yaşamaya çalışırsanız, sizi öldüreceğiz ve siz hamamböceklerini topraklarımızdan atacağız."diyerek kin ve nefretinizi kusmuşsunuz. 
 
Habuki "Onlara gösterdiğimiz her bir mucize önceki benzerinden daha büyüktü. Doğru yola dönsünler diye, onları azaba uğrattık."(Zuhruf:48) buyurulmaktadır... 
 
Allah´ın izniyle size  Avrupanın islama gebe olduğunu ve sonunda islamın Avrupaya hakim olacağının mucizesini göstereceğiz ve bu daha önce eşi görülmemiş bir mucize olacaktır. Gözlemleyin ey kafirler biz de sizinle  gözlemliyoruz...
 
"Konstantinopolis´e gelir, şehirdeki tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinopolis tekrar Hristiyan şehri olacak." diyerek hedef göstermiş ve niyetinizi elevermişsiniz. Tahrik etmiş ve korkunç bir planın devrede olduğunu haber vermişsiniz.
 
Hakikat şu ki;
"Yoksa, bir tuzak mı kurmak istiyorlar? Asıl, inkâr edenler tuzağa düşecek olanlardır."(Tur:42) buyurulduğu gibi Konstantinopolis´e bizim cenazelerimizi koymak için getireceğiniz tabutlara kendiniz gireceksiniz.
 

Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —