Yeni parti kuracağı iddia edilen Davutoğlu ve Babacan´dan yeni hamle

Yeni parti ile kulis bilgilerini yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Takan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´ın 23 Haziran´a kadar "pek sahada görünmeme" kararı aldığını aktardı.

Yeni parti kuracağı iddia edilen Davutoğlu ve Babacan´dan yeni hamle

Yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski AKP´li Bakan Ali Babacan ile ilgili kulis bilgileri yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Takan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´ın 23 Haziran İstanbul seçimi geçene kadar "pek sahada görünmeme" kararı aldığını aktardı. "Seçim sürecini sessizce atlatma" amacında olduğunu belirten Takan, Davutoğlu ve Babacan´ın 23 Haziran seçim sonrası "partileşme süreci ile ilgili daha net açıklamalar yapacakları" ifade ediliyor diyerek "Sarayın "Küskün" hesabı..." başlıklı yazısına şöyle devam etti:

"Hain" damgası yemekten mi korkuyorlar? Olabilir!.. Belki de, iddia ettikleri, kendi saflarına geçecek 30 milletvekilini şimdiden ürkütmek istemiyor olabilirler. Erdoğan´ın ne yapacağını da kestiremiyorlar. Temkinli ürkeklik!..

 

AKP´nin Çukurambar sosyetesinin de gözü Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´ın üstünde..."Güllü", "Gülsüz" formüller tartışılıyor. Sınır ötesinde, nerelerde, kimlerin kimlerle temas ettiği sahur bitene kadar tartışılıyor. Herkesin kendine göre bir tahmini ve de altını çizerek belirteyim "bir duyumu" var!.."