Son Dakika! Marmara´da Deprem, İstanbul da Sallandı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Marmara Denizi´nde İstanbul´da da hissedilen 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! Marmara´da Deprem, İstanbul da Sallandı

AFAD´ın 4.0 olarak duyurduğu depremi Kandilli 4.2 olarak açıkladı.

Merkezi üssü Marmara Denizi olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmara´da özellikle Bursa olmak üzere Çanakkale, İstanbul  ve Balıkesir´de de hissedilen depremde kısa süreli panik yaşandı. Deprem sonrasında çok sayıda sosyal medya kullanıcısı depremle ilgili paylaşımda bulundu. 

AFAD: 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Marmara Denizi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Karacabey ilçesi açıklarında Marmara Denizi´nde 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

19-03/05/afad.png

Depremin saat 00.07´de ve yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi.

KANDİLLİ´DEN VERİLERE REVİZE

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 4.0 olarak açıkladığı depremi revize ederek 4.2 olarak yeniden duyurdu. Kandilli merkezüsünü Marmara denizinde Bursa´nın Bayramdere açıkları olarak duyurduğu depreminin derinliğini de 11 kilometre olarak belirtti. 

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ