Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON DAKİKA! BAŞBAKAN YILDIRIM´DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

Başbakan Binali Yıldırım, canlı yayında bedelli askerlikle ilgili soruya verdiği cevapta "Bakış açımız müspet. Ancak terörle mücadele devam ederken, bedelli askerliği iyi anlatmamız lazım. Bunun geliri de savunma sanayine kullanılmalı" yorumunda bulundu.

SON DAKİKA! BAŞBAKAN YILDIRIM´DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

24 Haziran seçimleriyle, sosyal medyada gündeme getirilen bedelli askerlik konusunda Başbakan Binali Yıldırım müjde verdi. Yıldırım, canlı yayında bedelli askerlikle ilgili soruya "Bakış açımız müspet" karşılığını verdi. Başbakan, bedelli askerliğin Meclis gündemine getirilebileceğini belirtirken, öğrenci affı konusunun da ele alınabileceğini belirtti. 

Yıldırım, "Bedelliye müsbet bakıyoruz. Ancak istismar edilmemeli. Bir yandan terörle mücadele ediyoruz bir yandan bedelli istismar edilebilir. Dikkate alınması gereken bir talep" diye konuştu. Yıldırım ayrıca terör suçuna bulaşmamış kişiler için de öğrenci affına olumlu baktığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleriyle birlikte gündeme gelen bedelli askerlikle ilgili soruya "Gündemimizde yok" karşılığını vermişti. 

 

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER