Tarih: 19.07.2018 19:33

MÜFİD YÜKSEL: DEMEK Kİ TÜM DİNİ YAPILAR DEVLET ELİYLE TASFİYE EDİLECEK

Facebook Twitter Linked-in

Yazar Müfid Yüksel sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulundu. Adnan Oktar gibi olumsuz örnekler üzerinden dini yapılar aleyhine olumsuz bir algı operasyonu sürdürüldüğünü vurgulayan Yüksel, ?Demek ki, tüm dini yapılar/gruplar derin devlet eliyle tasfiye edilecek? ifadelerini kullandı.

Yüksel, sadece mevcut yapıların değil toplumda ortak manevi değer haline gelen şahsiyetlerin de itibarsızlaştırılıp tasfiye edilmeye çalışıldığını kaydetti.

5a15faeaae7849109c3889dc.jpg

Müfid Yüksel´in sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde:

Adnan Oktar gibi en kötü/olumsuz örnekler üzerinden, Din´e, Dini yapıların, cemaatlerin, hatta mâzininin/tarihin tümüne yönelik acımasız bir itibarsızlaştırma kampanyası, algı operasyonu sürdürülüyor. Demek ki, tüm dini yapılar/gruplar derin devlet eliyle tasfiye edilecek.

 

Sadece mevcut yapılar değil, coğrafyamızda/toplumumuzda ortak manevi değer haline gelmiş, Selahaddin Eyyubi, Mevlana Celâleddin, Şah-ı Nakşibend, Mevlana Câmi, Mevlana Halid, Bediüzzaman gibi  Sembol Dini/Tarihi şahsiyetler de itibarsızlaştırılıp tasfiye edilmeye çalışılmaktadır.

Son birkaç gündür Dinden, Dini değerlerden/yapılardan söz edildiğinde, bazı çevreler sürekli Adnan Oktar örneği üzerinden tüm bu değerleri ve yapıları olumsuzlama kampanyası sergiliyor. 29 sene önce Adnan Oktar aleyhinde ilk yayınları/yayın kampanyasını yaptığımızda neredeydiniz?

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —