Memurlar taleplerini Erdoğan’a anlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen konfederasyonu’nu kabul etti…

Memurlar taleplerini Erdoğan’a anlattı!

Memur-Sen taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüz yüze iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini kabul ettiği Memur-Sen Başkanı Yalçın, sözleşmeliler, meslek kanunu, öğretim yılına hazırlık ödeneği başta olmak üzere kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentilerini Cumhurbaşkanı’na iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın’ı kabul etti. Görüşmede, memurların yaşadıkları sorunlar ile konfederasyonun bunlara yönelik çözüm talepleri Erdoğan’a aktarıldı.

 

SÖZLEŞMELİ PERSONELİN TALEPLERİ DİLE GETİRİLDİ

Yalçın, görüşmede Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme’de karara bağlanan hüküm gereği yakında başlayacak olan ve 2022 yılı içerisinde tamamlanması beklenen sözleşmeli istihdam çalışmaları ile taleplerini aktardı.

 

KADRO İSTENDİ

4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınarak eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesini de talep eden Yalçın, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri de dile getirerek, düzenleme istediklerini kaydetti.