Tarih: 07.07.2018 16:28

KORAY AYDIN´DAN SÜRPRİZ HAMLE... BAHÇELİYLE TOKALAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Seçimlerin ardından 600 milletvekili bugün Meclis´te yemin ediyor. Yemin töreninde Meclis renkli görüntülere de sahne oluyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHP´den olaylı bir şekilde ayrılıp İYİ Parti´ye geçen Koray Aydın bugün Meclis´te bir araya geldi. Bahçeli ve Koray Aydın´ın samimi bir şekilde tokalaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

18-07/07/5b40af995379ff13fc5394bc.jpg

Koray Aydın Meclis´te Bahçeli´nin yanına gitti. Tokalaşmak için el uzatan kişinin Koray Aydın olduğunu gören Devlet Bahçeli şaşkın bir ifadeyle ayağa kalkarak Aydın´ın elini sıktı. Bahçeli ve Aydın´ın diyaloğu yerlerine oturduktan sonra da sürdü. 

18-07/07/resimid_10026106.jpg

İSTİFA KRİZİ

Bahçeli, MHP´den istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan Koray Aydın için "İstifa tek taraflı tercihtir, partimiz açısından hayırlı olmuştur. 2019´daki bir adaylık için şimdiden isim veriyorsa birilerini hava boşluğuna atıp yerine geçmeyi düşünüyordur" demişti.

MHP´li muhaliflerden Trabzon Milletvekili Koray Aydın da Bahçeli için "Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülke tek adama verilmiştir, buna destek olan MHP´de de tek adamlık olmuştur. MHP tek bir kişinin partisi haline gelmiştir. Ortada kala kala MHP´nin ismi ve mahsun üç hilali bırakılmıştır. Bunun adı demokrasi değildir. Bunun adı ülkücülük değildir. MHP´ye duyulan güven halk nezninde yerle bir edilmiştir. Bunu yapmaya kimsenin hakkı ve haddi yoktur" ifadelerini kullanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —