Tarih: 09.04.2019 19:18

KAYAPA SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU İSHAK ASLAN

Facebook Twitter Linked-in

Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu  İshak Aslan. İlk şiir kitabı ?Gül Tableti´, 2013 yılında çıkan Aslan´ın ikinci şiir kitabı  ?Adem Güncesi´ de 2017 de yayınlandı. Şiirlerini Yedi İklim Dergisinde yayınlamaya devam eden Aslan´ın  ?Hacer´in Günlüğü´ isimli bir dosyası da yayıma hazır.  

Gül Tableti isimli şiir kitabıyla Gül´ün ardındaki kültürü modern şiire taşıyan İshak Aslan, Adem Güncesi kitabı ile de Ramazan günlerinde yazılan bir dizi şiirle ramazanı, orucu, Adem´den bu yana gelmiş Peygamberler, onların serüveni ve duayı naif bir dille şiirleştirdi.

Eğitim Yöneticisi olarak görev yapan Aslan, aynı zamanda Mekteb-i Üsküdar adıyla yayımlanan kurumsal edebiyat ve kültür dergisinin de sorumluluğunu yürütmekte.

Şakir Kurtulmuş´un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide,   Aslan, Gül Tableti ve Adem Güncesi, kitapları  çevresinde konuşacak, şiir serüveni ve şiir üzerine düşüncelerini paylaşacak.

Kayapa kültür sanat kafede gerçekleşen daha önce Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş , Sadık Yalsızuçanlar, Selma Medeni ,  Nilüfer Z. Aktaş, Sinan Özyurt, Ayşe Şener , Şakir Diclehan, Selvigül Şahin , Tunay Özer ve Şule Köklü´nün  katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor.

İshak Aslan´ın  konuk olacağı söyleşi  13.nisan. Cumartesi günü Kayapa´nın Üsküdar´daki yerinde gerçekleşecek.

Adem Güncesi

Şair İshak Aslan´ın Çıra Edebiyat serisinden

çıkmış bulunan "Âdem Güncesi" adlı şiir kitabı...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —