Tarih: 14.03.2018 15:44

KARAMOLLAOĞLU´NDAN MAHİR ÜNAL´A CEVAP

Facebook Twitter Linked-in

Parti genel merkezinde basın açıklaması yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Konuşmasının sonunda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Karamollaoğlu, "ittifak" konusunda gelen bir soruya şu cevabı verdi:

"İktidar partisi yaptığı yanlışlardan dönerse oturup konuşulur. Dış politkadaki yanlışlar devam ederse, sizin bu söyledikleriniz benim umrumda değil denirse, OHAL´den yanayım denirse bu ittifakın altına neden imza atayım. Ben, beni bu yaptığınız yanlışlara ortak etmeyin diyorum. Türkçe konuştuğum kanaatindeyim."

MAHİR ÜNAL´IN SÖZLERİNE CEVAP: BİZ İKTİDARA HAZIRLANIYORUZ

Bir başka gazetecinin AKP Sözcüsü Mahir Ünal´ın bir televizyon kanalındaki "Saadet Partisi´nin bundan sonra ne yapacağına yine Saadet Partisi karar verecektir. Sanki yüzde 10-15 oy oranında yüksek bir popülerlik kazandırılmasının da sanki bir kilit parti gibi konuma taşınmasını da siyasi olarak gerçekçi bulmuyorum" sözlerini hatırlatarak yönelttiği soruya Karamollaoğlu şöyle cevap verdi:

"Ben de bu söylenenleri doğru bulmuyorum. Çünkü biz iktidara gelmeye hazırlanıyoruz. Yüzde 10-15´le iktidara gelinmez. Bunları inanarak söylüyorum. Bizim yüzde 6,10,15 gibi bir hesabımız yok. Biz milletin sorunlarını çözmek için iktidara talibiz. İttifak yapmak isteyen iktidar partisi ´dediğim dedik bir şeyi değiştirmem´ diyor. Muhalefet partileri dediklerimize sıcak bakarsa onlara sırtımızı mı dönelim. Herkese kapımız açık, memleketein menfaatlerini gözeterek ittifak yaparız."

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —