Tarih: 27.06.2015 18:04

İŞGAL GÜÇLERİ ŞEHİT RUMANİN´İN İKİ KARDEŞİNİ VE YAKIN ARKADAŞINI TUTUKLADI

Facebook Twitter Linked-in

İŞGAL GÜÇLERİ ŞEHİT RUMANİN´İN İKİ KARDEŞİNİ VE YAKIN ARKADAŞINI TUTUKLADI

 

Siyonist işgal güçlerinin bu sabah şehit Hammad Rumanin´in iki kardeşini ve yakın arkadaşını gözaltına alıp saatlerce sorguladığı belirtildi.

Konuyla ilgili bilgi veren şehidin kardeşi Zuheyr Rumanin, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde El-Avca köyündeki evlerini bastığını, yapılan aramaların ardından kardeşi Nidal ve Muhammed´i tutukladığını, ardından şehidin arkadaşı Muhammed Ğalib Nucum´un evine gidip onu da tutukladığını ifade etti.

Zuheyr devamla, işgal güçlerinin üç genci Eriha´daki sorgu merkezine götürdüğünü, burada şehit Hammad Rumanin ile ilgili sorular yönelttiklerini, son zamanlarda hareketlerinden şüphelenip şüphelenmediklerini sorguklarını bildirdi.

Zuheyr Rumanin sözlerini şöyle sürdürdü: ?Şimdiye kadar işgalcinin verdiği bilginin dışında bir bilgiye sahip değiliz. Onu da reddediyoruz. Çünkü kardeşim hiçbir zaman silah edinmemiştir. Böyle bir şeyle meşgul olmamıştır. El-Hamra kapısında meydana gelen  işgalcinin yeni bir cinayetidir. Şahitler ve deliller işgalcidir. Kendisi dilediği şekilde bunları evirip çevirebiliyor.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —