Tarih: 16.07.2018 08:42

GALATASARLI GOMİS´TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray´ın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gomis, sosyal medya hesabından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü´nde çekilden Türk bayrağının olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün benim Türk kardeşlerim için çok önemli bir gün. Bugün Türkiye´de bu iyi şartlarda yaşıyorsak, ülkeleri için canlarını feda eden insanlar sayesindedir; buna sonsuz minnet duymaktayız. Siz şehitlerimizi hiçbir unutmayacağız."

Bugün benim Türk kardeşlerim için çok önemli bir gün. Bugün Türkiye´de bu iyi şartlarda yaşıyorsak, ülkeleri için canlarını feda eden insanlar sayesindedir; buna sonsuz minnet duymaktayız. Siz şehitlerimizi hiçbir unutmayacağız... 

Gomis´in yanı sıra A Milli Futbol Takımı´nın formasını giyen ve Türkiye´yi yurt dışında temsil eden futbolcular Cenk Tosun, Yunus Mallı da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için mesaj paylaştı.

Almanya´nın Wolsfburg forması giyen Yunus, darbeci general Semih Terzi´yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir´in fotoğrafını paylaşarak, "Vatanımızın birlik ve beraberliği için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.", Everton´da forma giyen Cenk ise, Twitter´dan "Hain kalkışma sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve kolluk kuvvetlerine rahmet diliyorum. Yiğidimiz Ömer Halisdemir nezninde tüm şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyorum." mesajını yayımladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —