Fransız basını yazdı: Sarı Yelekliler, Macron´u öldürecek

Fransız basını Sarı Yelekliler´in cumartesi günü gerçekleştirecekleri protestolarda darbe teşebbüsünde bulunabileceğini öne sürdü. İddiaya göre, silahlı eylemciler parlamento üyelerine, hükümet temsilcilerine, Cumhurbaşkanlığına ve güvenlik güçlerine sald

Fransız basını yazdı: Sarı Yelekliler, Macron´u öldürecek

Fransız basını adını vermediği Cumhurbaşkanlığı yetkililerine dayandırdığı haberlerinde Sarı Yelekliler´in Cumartesi günü gerçekleştirecekleri protestolarda darbe teşebbüsünde bulunabileceğini iddia etti.

Haberlerde Cumhurbaşkanlığının eylemcilerin Elysee Sarayı´nı hedef alabileceğinden ve bunun bir darbe teşebbüsü oluşturmasından kaygı duyduğu belirtildi.

´PARİS´İ YIKMAYA VE ÖLDÜRMEYE GELECEKLER´

Adı verilmeyen yetkilinin basına, ?Büyük bir şiddetten korkmamız için sebeplerimiz var, birkaç bin azılı eylemci Paris´i yıkmaya ve öldürmeye gelecek? şeklinde değerlendirmede bulunduğu öne sürüldü.

Haberlerde ayrıca istihbarat sorumlularının Elysee Sarayı´nı uyardığı ve silahlı eylemcilerin parlamento üyelerine, hükümet temsilcilerine, Cumhurbaşkanlığına ve güvenlik güçlerine saldırmayı ve öldürmeyi planladığını söylediği ifadesine yer verildi.