Tarih: 21.01.2019 15:42

EYT mağdurlarının seçim öncesi sorunları çözülür mü?

Facebook Twitter Linked-in

Mağduriyetlerin yaşandığı ve insanların hakları olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar´ın sorunu Meclis´ten geçmedi. Yetkililer tarafından da gündemimizde yok denildi. 
EYT´liler son olarak İzmir ve İstanbul´da toplantı yaparak seslerini duyurmaya çalıştılar.

´ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN EYT´Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ´

Geçen hafta ajanslara düşen habere göre Alie Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklarımızın geleceği için EYT´yi (Emeklikikte Yaşa Takılanlar) düşünmüyoruz denildi. Bakanlığın bu çıkışı Sosyal Güvenlik Uzman Mustafa İşcan tarafından ?tuhaf´ olarak değerlendirildi.

İşcan, Alie Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı´nın EYT ile ilgili bu çıkışını ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar´la ilgili son gelişmeleri TV 5´deki Çalışma Hayatı programında masaya yatırdı.

Bakanlığın ?çocukların geleceği için EYT çıkmayacak´ çıkışı hakkında İşcan ?Çocukların ileride emekli maaşı alabilmeleri için denilse de o kadar mağduriyetler var ki şimdi ki geçmişin çocukları ne yapacak? dedi.

 

EYT´LİLER ADANA VE ANKARA´DA TOPLANACAK!

Programda EYT´lilerin yaptıkları son faailiyetlerden de övgüyle bahseden Mustafa İşcan "Seçim öncesi EYT mağdurlarının sıkıntıları konusunda yetklililer bir girişimde bulunur mu?" sorusu üzerine, İzmir ve İstanbul´dan sonra mağdurların 3 Şubat´ta Adana´da, 10 Şubat´ta ise Ankara´da büyük bir toplantı yaparak yüzbinleri toplamayı hedeflediğini, eğer böyle bir kalabalık toplayabilirse iktidar da muhalafet de bu kalabalığı göz ardı edemeyeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —