Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DEM Partili Beştaş'tan, Özgür Özel'in "Erdoğan’la menemen bile yapmam" sözlerine yanıt: Öyle bir lükse sahip değiliz

DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yeni anayasa" çağrısına “Ben Erdoğan’la menemen bile yapmam” şeklinde yanıtlamasına tepki gösterdi.

DEM Partili Beştaş

Halkların Demokrasi Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü ve DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yeni anayasa" çağrısına “Ben Erdoğan’la menemen bile yapmam” şeklinde yanıtlamasına tepki gösterdi. "Yeni anayasada ‘kurulacak masada olmuyoruz’ deme lüksüne sahip değiliz. Hiç kimse değil" ifadelerini kullanan Beştaş, "Demokratikleşme meselesi herkesi ilgilendiren mesele. Ben ‘Küstüm oynamıyorum’ gibi bir yaklaşım içinde olmamak gerektiğini ifade ediyorum" dedi. 

Nefes yazarı Aytunç Erkin, Halkların Demokrasi Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü ve DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ile yeni çözüm sürecini ve yeni anayasa tartışmalarını konuştu.

Önceki gün Ruşen Çakır’ın “Medyascope” yayınına konuk olan Beştaş, Çakır’ın, CHP lideri Özgür Özel’in “Ben Erdoğan’la menemen bile yapmam” çıkışını hatırlatması üzerine “Erdoğan’la yapılmıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa değişikliği çalışmalarını yapar. Yani sonuçta Cumhurbaşkanı o masada değil” ifadelerini kullanmıştı. Beştaş, Aytunç Erkin’e yaptığı değerlendirmede ise “Bu açıklamalar yeni değil. Her zaman üçüncü yolu temsil ettiğimizi söylüyoruz. Ne A partisine ne de B partisine sürekli destek veren, yanında duran ya da karşısında duran bir yerde değiliz. Kendi çözüm önerilerimiz, yol haritamız doğrultusunda ilerliyoruz” dedi.

 

Kaynak: T24



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER