Gazeteci Mustafa Kurdaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Saadet lideri Mahmut Arıkan'ın görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Kurdaş, görüşme talebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldiğini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ile görüştü.
Gazeteci Mustafa Kurdaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mahmut Arıkan'ın görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.
Kurdaş, TV5'teki Buyurun Başlıyoruz programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmut Arıkan'ın görüşmesine ilişkin "Görüşme talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi, Arıkan'da davete icabet etti. Yaklaşık 1 saat sürdü, sohbet havasında geçti, Türkiye gündemi ve ağırlıklı olarak Gazze konuşuldu. Bir bayram arefesinde bu görüşmenin gerçekleşmesi önemlidir." dedi.