Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP'den istifa eden Özlem Çerçioğlu, AK Parti'ye katıldı, şantaj iddialarını yalanladı: Yargılanmaktan korkmadım; alnım ak, başım dik!

Son günlerde AKP'ye katılacağı konuşulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, AKP'nin 24. kuruluş yıl dönümü programında AKP'ye katıldı. Salonda "Aydın'ın Topluklu Efe'si" sloganları atıldı.

CHP

23 yıllık partisi CHP'den istifa ettiğini bugün duyuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AKP'ye katıldı. Çerçioğlu, CHP'nin "Soruşturmalar üzerinden tehdit edildi, direnmedi" iddiasına ilişkin olarak, "Bugün hakkımda iddialar varsa buyursunlar açıklasınlar. Yargılanmaktan korkmadım. Alnım ak, başım dik! Yaşadığım sorunları siyasi ahlâk açısından uygun bulmuyorum ama gerekirse tek tek açıklarım" dedi. 

Son günlerde AKP'ye katılacağı konuşulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, AKP'nin 24. kuruluş yıl dönümü programında AKP'ye katıldı. Salonda "Aydın'ın Topluklu Efe'si" sloganları atıldı. 

Çerçioğlu'na AKP rozetini, Aydın İl Yöneticisi taktı

 

Çerçioğlu, burada yaptığı konuşmada, CHP'den gelen "şantaj" iddialarına ilişkin de konuşurken, şunları söyledi: 

Çerçioğlu, şunları söyledi:

"Önceden Aydın'a nasıl hizmet ettiysem, bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımın himayelerinde daha fazla hizmet edeceğim. 

Bugün hakkımda iddialar varsa buyursunlar açıklasınlar. Yargılanmaktan korkmadım. Alnım ak, başım dik! Yaşadığım sorunları siyasi ahlâk açısından uygun bulmuyorum ama gerekirse tek tek açıklarım. Benim tek derdim var ülkeme ve Aydın'a hizmet etmek. Bundan sonra sizlerle, sayın Cumhurbaşkanımın himayesinde hizmet etmeye devam edeceğim. 

Sayın Cumhurbaşkanım, Aydın ili birinci derece deprem bölgesi. Bundan sonra sizin desteğiyle kentsel dönüşüm seferberliği başlatmak istiyorum, şimdiden hayırlı uğurlu olsun!" 

Çerçioğlu'ndan AKP Genel Merkezi'nde ilk görüntü

Çerçioğlu'na; CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den ve CHP'den Çerçioğlu'na sert tepkiler gelmişti. Çerçioğlu'na, AKP'ye katılması durumunda "aile şirketini kurtarma sözü verildiği" belirtilmişti. Öte yandan İBB soruşturmasına dayanak olan gösterilen Aziz İhsan Aktaş soruşturmasında Çerçioğlu'nun da adının geçmesi üzerine "şantaj yapıldığı" öne sürülmüştü. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER