Tarih: 18.11.2018 22:08

CHP´den istifa eden eski belediye başkanı AKP´den aday adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Aydın´ın Kuşadası ilçesinde 2009 yılında CHP´den belediye başkanı seçilen Esat Altıngün, 9 Kasım´da AKP´ye üye olduğunu ve 10 Kasım´da da ilçeden belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Uzun yıllar CHP´de siyaset yaptığını kaydeden Altıngün, "Siyaset yaptığım süre içerisinde  sıkıntım olmuş olsa da eski partim CHP´nin kurumsal kimliğine saygı duyuyorum. Turizmin ilk noktası olan Kuşadası´nın hizmet konusunda çok ciddi sıkıntıları var. Özellikle son yıllarda turizmdeki gerileme, gerek turizm sektörünün gerekse Kuşadası´ndaki diğer sektörlerin sıkıntılı bir sürece girmesi, Kuşadası´nın rakip şehirler ile rekabet gücünü azalttı. Biz turizmde iddialı olan Kuşadası´nı yeniden iddialı bir noktaya getirmeyi iktidar gücü ile başaracağımıza inandık" dedi.

AKP Genel Merkezi tarafından görev verilmesi ve Kuşadası halkının da seçmesini halinde, Kuşadası´nın iktidarın gücü ile hak ettiği en üst noktalara geleceğine inandığını belirten Esat Altıngün, "16 yıldır ülkeyi yöneten güçlü bir iktidar partisi var. Kuşadası´nın sorunları iktidar partisinin tecrübesi ile gücü ve imkanları ile çözebileceğime inancım var" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —