Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Çağla Yüzleşmek adlı eser çıktı!

İlahiyatçı akademisyen Şaban Ali Düzgün’ün editörlüğünde ‘Din, Kimlik ve Düşünce’alt başlıklı “Çağla Yüzleşmek” adlı eser, Mana Yayınları tarafından yayınlandı.

Çağla Yüzleşmek adlı eser çıktı!

Modern ve postmodern dünyada din, kimlik ve düşünce yalnızca teorik tartışmaların konusu değil; siyaset, toplum, teknoloji ve bireysel varoluşla iç içe geçmiş canlı meselelerdir. Çağla Yüzleşmek, bu çok katmanlı gerçekliği anlamaya yönelik disiplinlerarası bir düşünce zemini sunmayı amaçlıyor.

Bu kitapta bir araya gelen çalışmalar; modernliğin dinle kurduğu ilişkiyi, kimlik tartışmalarının toplumsal ve siyasal yansımalarını, İslam düşüncesinin tarihsel ve çağdaş seyrini, küresel dönüşümlerin yol açtığı yeni meydan okumaları ve yapay zekâ gibi güncel olguların insan ve düşünce dünyası üzerindeki etkilerini ele alıyor. Felsefeden sosyolojiye, siyaset teorisinden dinî düşünceye uzanan bu perspektif, okuyucuyu hazır cevaplara değil, düşünmeye davet eden bir yüzleşmeye çağırıyor.

 

Kaynak: mana yayınları



Anahtar Kelimeler: Çağla Yüzleşmek çıktı!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER