Bülent Arınç´tan "Gül, Parti Kurarsa Katılır mısınız?" Sorusuna Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yol arkadaşlarından Bülent Arınç, Abdullah Gül önderliğinde kurulacak partiye katılacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Bülent Arınç´tan

Abdullah Gül´ün parti kuracağı" iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken, Bülent Arınç: "Abdullah Gül yeni partiye sizi çağırırsa katılır mısınız?" sorusuna; "Hayır" cevabı verdi.

ABDURRAHMAN DİLİPAK GÜNDEME GETİRDİ

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir yazıda "5´inci ayın 5´inde 55 vekille parti kuracağını, kurulacak yeni partiye diğer partilerden katılım olacağını, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimlerin de partide yer alacak" ifadelerini kullanmıştı.

FEHMİ KORU İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Dilipak´ın iddiaları konuşulurken, dikkat çeken bir yazı da Abdullah Gül´ün yakın arkadaşı olduğu bilinen gazeteci Fehmi Koru´´dan geldi. Koru, yeni parti kapısının hep açık tutulması gerektiğini söyleyerek iddiaları güçlendirdi.

ARINÇ´TAN TEK KELİMELİK YANIT

Abdullah Gül´ün yeni parti kuracağı iddiası AK Parti´nin eski kurmaylarının da yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Konuyla ilgili Bülent Arınç´a "Abdullah Gül parti kurup sizi çağırırsa kabul eder misiniz?" sorusu yöneltildi. Gül´ün kuracağı partiye katılacağı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Arınç, "Hayır" yanıtını verdi.

Kaynak. sondakika.com