Tarih: 07.02.2018 15:03

BEŞİKTAŞ´TA, MUSTAFA PEKTEMEK, LİGDE FORMAYI ZORLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

 Beşiktaş´ın Ziraat Türkiye Kupası´nda Gençlerbirliği´ni 1-0 mağlup ettiği çeyrek final rövanş maçında takımının galibiyet golünü atan Mustafa Pektemek, kupadaki performansıyla göz doldurdu. 

Siyah-beyazlı takımın kupada yaptığı 6 maçın 5´inde forma şansı bulan 29 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası´ndaki 5 maçta 420 dakika sahada kalan Mustafa Pektemek, son 3 karşılaşmada da takımına gol kazandırmayı başardı.

Beşiktaş´ın Osmanlıspor ile İstanbul´da oynadığı kupa karşılaşmasında forma giymeyen Mustafa Pektemek, bu organizasyonda sadece Grandmedical Manisaspor ile deplasmanda oynanan müsabakada gol sevinci yaşayamadı. 

Kupada takımının en golcü ikinci oyuncusu

Mustafa Pektemek, kupada attığı 4 golle takımının en etkili ikinci oyuncusu oldu.

Siyah-beyazlı ekipte Alvaro Negredo, 6 golle Ziraat Türkiye Kupası´nda takımı adına en etkili performansı gösterirken, tecrübeli futbolcu ise 4 kez fileleri havalandırarak yarı finale yükselen Beşiktaş´a büyük katkı verdi. 

Süper Lig´de sadece 12 dakika

Ziraat Türkiye Kupası´nda yakaladığı şansı 4 gol atarak iyi değerlendiren Mustafa Pektemek, Spor Toto Süper Lig´de ise bu sezon umduğunu şu ana dek bulamadı. Ligde 2 maçta oynama fırsatı bulan tecrübeli oyuncu, sadece 12 dakika sahada kalabildi. 

Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş formasıyla uzun süredir Süper Lig´de gol sevinci yaşayamadı.

Forma mücadelesinde güçlü rakipler 

Mustafa Pektemek, ligde kalan 14 haftada forvet hattında zorlu bir mücadeleyle formayı yakalamaya çalışacak.

Sezonun ilk yarısında Cenk Tosun ve Alvaro Negredo´nun gerisinde kalan tecrübeli oyuncu, Süper Lig´in kalan bölümünde Negredo´nun yanı sıra yeni transferler Vagner Love, Cyle Larin ikilisinden formayı kapmak için mücadele verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —