Tarih: 01.01.2020 17:18

Babacan: Özgürlüklerin doyasıya yaşandığı bir Türkiye istiyorum

Facebook Twitter Linked-in

Yeni parti kurma hazırlığında olan eski bakan Ali Babacan sosyal medya hesabından yeni yılı kutladı. Haziran 2015 tarihinden bu yana ilk defa twitter hesabını kullanan Babacan, “Yeni yılda da daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceğiz. “Önce insan!” demeye devam edeceğiz” dedi.

Sosyal medya hesabından yeni yılda tüm vatandaşlara sağlık ve mutluluklar dileğinde bulunan Babacan, “2020 yılıyla beraber artık halkımız, özellikle de gençlerimiz, geleceğe umutla ve güvenle baksın. Bu yıl ülkemiz için yepyeni bir başlangıcın yılı olacaktır. 2020 yılı korkuların ve karamsarlığın azaldığı, cesaretin ve umutların arttığı bir yıl olacaktır. Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilin kaybedeceği, birleştirici siyasetin kazanacağı bir yıl olacaktır” dedi.

Ali Babacan@alibabacan

 

2. 2020 yılıyla beraber artık halkımız, özellikle de gençlerimiz, geleceğe umutla ve güvenle baksın. Bu yıl ülkemiz için yepyeni bir başlangıcın yılı olacaktır.

Ali Babacan@alibabacan

3. 2020 yılı korkuların ve karamsarlığın azaldığı, cesaretin ve umutların arttığı bir yıl olacaktır. Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilin kaybedeceği, birleştirici siyasetin kazanacağı bir yıl olacaktır.

2.494

14:08 - 1 Oca 2020

‘ÖZGÜRLÜKLERİN DOYASIYA YAŞANDIĞI TÜRKİYE İSTİYORUM’

Babacan mesajında Türkiye ile ilgili taleplerini ise şu başlıklarla sıraladı:

‘ÖNCE İNSAN DİYECEĞİZ’

Babacan, mesajının sonunda, “Yeni yılda da daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceğiz. “Önce insan!” demeye devam edeceğiz. Cesaretle, özgüvenle, azimle, işbirliği ruhuyla, diyalog ve ortak akıl arayışıyla çalıştığımızda aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Güzel ülkemizin önü açıktır. Allah doğrunun yardımcısıdır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —