Ayetullah Hamanei´nin Tedbirleri Gelişme İçin Bir Pusuladır

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı, İslam İnkılabı Rehberi´nin bütün alanlardaki tedbir ve görüşleri, gelişme ve yücelik için yol aydınlatıcıdır ve bir pusuladır.

Ayetullah Hamanei´nin Tedbirleri Gelişme İçin Bir Pusuladır

 İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Savunma Bakanlığının Denizcilik biriminde düzenlenen Ayetullah Hamanei´in 4. Savunma Düşüncesi Sempozyumu´nda yaptığı konuşmada; İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei´nin bütün alanlardaki tedbir ve görüşleri, gelişme ve yücelik için yol aydınlatıcıdır ve bir pusuladır açıklamasında bulundu.

Musevi; İslam İnkılabı Rehberinin İslam İnkılabından önce ve İslam İnkılabı sonrası kutsal savunma döneminde büyük ve değerli tecrübelere sahiptir. O; güvenlik, savunma ve askeri konularda uzamandır ve biz O´nun stratejik savunma alanındaki düşüncelerinden en iyi şekilde yararlanabiliriz. O´nun savunma teorisindeki etik, diğer teorilerde söz edilmeyen en önemli güç faktörlerinden biridir.

İran Ordusu Genel Komutanı; maneviyatın, bilincin ve özsaygının, İslam İnkılabı Rehberinin savunma teorisinin ana sütunları arasında olduğunu vurgulayarak, İslam İnkılabı Rehberinin düşmanın stratejileri karşısında durmak ve direnmek amacıyla savunma tedbirlerine baktığımızda, O´nun teorisinin dine, bilime, tecrübeye, akla, özgüvene ve bağımsızlığa dayanmakta olduğunu görüyoruz açıklamasında bulundu.