Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü! Kaynak: Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü!

AK Parti´den İzmir milletvekili seçilen eski futbolcu Alpay Özalan´ın sosyal medya hesabında Necip Fazıl adına uydurulmuş bir şiir paylaşması, milliyetçi atmosferin kimleri ne kadar komik hallere sürüklediğinin göstergesi oldu!

Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü! Kaynak: Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü!
26. 07.  2018 Perşembe 

Eski futbolcu Alpay Özalan Meclis´e girdiği günden beri gündemde bir isim olmayı başardı. Önce Erdoğan´a yönelik bir saldırı, hakaret söz konusu olduğunda gereğini yapacağına dair sözleri ile dikkat çeken Alpay Özalan, önceki gün de HDP´li Ahmet Şık´la polemiğiyle gündeme geldi.

Önceki gün Meclis´te Terörle Mücadele yasasında yapılan değişikliklerin görüşmeleri sırasında Ahmet Şık´ın sözlerine tepki göstererek kürsüye yürüyen Alpay Özalan´ın parmak sallaması medyada geniş yer bulmuştu.

Anlaşılan Alpay Özalan ?şahin´ tavrını sosyal medya hesabından yayımladığı bir ?şiir´ ile sürdürmek istemişti ki, sosyal medya hesabından Meclis´teki gerilimli görüntü eşliğinde şu ?şiir´i yayınladı:

?Uğruna ölmekse seni yaşatmak bin kere ölürüm de adına leke sürdürmem, gururdur namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım zalimi güldürmem!?

Ve Alpay´ın şiir diye aktardığı bu basit hamasi sözlerin altına Necip Fazıl gibi bir şairin ismini yazması kamuoyunda kısa süre içinde bir alay konusuna dönüştü.

alpay_ozalan_tweet.jpg

Ne yazık ki, ülkede bir müddettir bilinçli bir şekilde yüksek seyrettirilen hamasi atmosfer herkesi bir biçimde etkilemekte, bazılarını ise resmen saçma sözlere ve eylemlere sevk etmekte!