ADALET BAKANI GÜL: İSRAİL ORTADOĞU´YA KİN VE NEFRET TOHUMLARINI SULAMAKTAN VAZGEÇMELİ

Adalet Bakanı Gül, İsrail askerlerinin sivil halka saldırısına ilişkin, "İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli." ifadesini kullandı.

ADALET BAKANI GÜL: İSRAİL ORTADOĞU´YA KİN VE NEFRET TOHUMLARINI SULAMAKTAN VAZGEÇMELİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir." ifadesini kullandı.

Bakan Gül, Filistin´de düzenlenen Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü´nde İsrail askerlerinin sivil halka saldırısına ilişkin, Twitter´dan açıklama yaptı.

 

Filistinlilerin barışçıl gösterilerini orantısız güç kullanarak kana bulayan İsrail yönetimini şiddetle kınıyoruz. İsrail bir an önce Orta Doğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir.

? Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) 30 Mart 2018

 

Gül, açıklamasında, "Filistinlilerin barışçıl gösterilerini orantısız güç kullanarak kana bulayan İsrail yönetimini şiddetle kınıyoruz. İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir." değerlendirmesinde bulundu.