ABD´DE KAVGA BÜYÜYOR! TRUMP´TAN AĞIR CEVAP!

ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) eski Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump´a ?Amerika´yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek? dedi. Trump´tan cevap gecikmedi!

ABD´DE KAVGA BÜYÜYOR! TRUMP´TAN AĞIR CEVAP!

Brennan, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktör Yardımcısı Andrew McCabe´in işine son vermesinin ardından  Başkan Trump´ı hedef aldı.

2013 - 2017 döneminde CIA başkanlığı yapan Brennan, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

AĞIR SÖZLER

"Aldığın rüşvetler, ahlaki alçaklıkların ve siyasi yolsuzlukların ortaya çıktığı zaman aşağılanarak tarihin tozlu sayfalarında hakettiğin yeri bulacaksın. Andy McCabe´i günah keçisi ilan edebilirsin, fakat Amerika´yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek."

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, McCabe´i emekliliğine iki gün kala kovduğunu açıklamıştı.

TRUMP´TAN JET CEVAP!

ABD Başkanı Donald Trump, eski CIA Direktörü John Brennan´ın iddialarının ardından yaptığı açıklamada, "FBI´da, adalet ve devletin en yüksek seviyelerinde muazzam bir sızıntı, yalan ve yolsuzluk vardı" dedi. 

ABD Başsavcısı Jeff Sessions tarafından Federal Soruşturma Bürosu´nun (FBI) eski 2 numaralı yetkilisi Andrew McCabe´yi görevden alınmasının ardından Başkan Trump yaptığı açıklamada, "İstihbarat Komitesi´nin sonuç verdiği gibi, Rusya ile Trump kampanyası arasında bir anlaşma yoktu. Ancak FBI´da, adalet ve devletin en yüksek seviyelerinde muazzam bir sızıntı, yalan ve yolsuzluk vardı" dedi. 

McCabe´nin yakalandığını ve çağrılıp kovulduğunu belirten Trump, "Aynı zamanda soruşturma altında olan Crooked H arkadaşı Terry M´nin karısının kampanyasına kaç bin dolar verildi? Kaç yalan var? Kaç tane sızıntı var? Comey her şeyi biliyordu ve çok daha fazlasını" ifadelerini kullandı.