Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

A Haber´in ´Saadet Partisi İlçe Başkanı istifa etti´

A Haber´in ´Saadet Partisi İlçe Başkanı istifa etti´ algı operasyonu ellerinde patladı! İşte gerçek...

A Haber´in ´Saadet Partisi İlçe Başkanı istifa etti´

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partisi´ne yönelik algı operasyonları, iftira ve karalama kampanyaları arttı. Sistematik bir şekilde düzenli olarak hedef gösterilen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu bu kez 2 ay önce ailevi nedenlerden dolayı istifasını veren Zile İlçe Başkanı üzerinden yıpratılmaya çalışıldı. İşin aslı Saadet Partisi tarafından yayınlanan belgeler sonrası ortaya çıktı. İşte Serdal Akçay istifasının gerçek yüzü...

mask

Başta A Haber ve devletin Anadolu Ajansı´nın algı operasyonu birkez daha ellerinde patladı. 26 Nisan 2018 tarihinde "ailevi nedenlerden dolayı" istifa dilekçesini Saadet Partisi Zile İlçe Başkanlığı´na yazan Serdal Akçay isimli şahıs Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu aleyhinde kullanıldı.

"Serdal Akçay ilçe başkanı değildir, 2 önce ailevi nedenler istifa etmiştir"

Basında çıkan haberler sonrası söz konusu durumu yalanlayan Saadet Partisi Tokat İl Başkanlığı, İl Başkanı Mustafa Özdemir imzalı tekzip metnini A Haber´e gönderdi. 

Zile İlçe Başkanı olduğunu iddia ederek ilçe başkanının istifa ettiği haberinin doğru olmadığı belirtilen tekzipte, söz konusu olan Serdal Akçay isimli şahsın 26 Nisan´da iş yoğunluğu ve ailevi sebeplerden dolayı eşi Kübra Akçay ile birlikte istifa ettiği vurgulandı.

 
A Haber´a gönderilen tekzipte şu ifadelere yer verildi;

"Sn A Haber yetkilileri 10.06.2018 Pazar günü ekranlardan ve internet haber sitenizden takip ettiğimiz, Zile İlçe Başkanı olduğunu iddia ederek ilçe başkanımızın istifa ettiği haberi doğru değildir.
Söz konusu olan Serdal Akçay isimli şahıs Zile İlçe Başkanımız değildir, söz konusu kişi iş yoğunluğu ve ailevi sebepler ile ekte sureti gönderilen 26.04.2018 tarihinde eşi ile birlikte istifa etmiştir. Halen mevcutta Zile İlçe Başkanımız Nihat Utaş beyefendidir. Bu haberle ilgili gerekli düzeltmelerin yapılmasını kanuni haklarımız saklı kalmak üzere rica ederim. Mustafa Özdemir Saadet Partisi Tokat İl Başkanı"

Gönderilen tekzibe havuz medyasının yer verip veremeyeceği ise bekleniyor.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER