Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DAĞLARA FISILDAYAN SUYUN KENARINDA ADLI OTOBİYORAFİ KONULU ESER ÇIKTI!

Mustafa Zahit Ergün’ün, “Dağlara Fısıldayan Suyun Kenarında” adlı otobiyografik eseri, “Çıra Kültür” kategorisinde yayınlandı.

 DAĞLARA FISILDAYAN SUYUN KENARINDA ADLI OTOBİYORAFİ KONULU ESER ÇIKTI!

Bir Yaban'ın gözünden düşenler...

Bu kitap, Hakkâri'de geçen yılların bir şehir anlatısından çok, insanın kendisiyle ve hafızasıyla kurduğu zor ilişkiyi kayda alma çabasıdır.

Yazar, yaşadıklarını süsleyip yüceltmeden; eksikleri, tereddütleri ve çelişkileriyle birlikte anlatırken okuru kesin cevaplara değil, düşünmeye davet eder.

Elinizdeki metin, faydalı olma iddiası taşımadan, okurun zihninde iz bırakmayı ve sessizce eşlik etmeyi yeterli gören samimi bir tanıklıktır.

Zap bize göre coşkun bir arkadaş olabilir, ama koskoca dağlar için dostça bir fısıltıdır. Ve bu ninninin bestesi suların ahenkle akışıysa, güftesi de dağların yer ve yön vermesiyle oluşur. Ünlü harflerin görevi ünsüz harflerin seslerini çıkarabilmelerine yardımcı olmaktır. Zap ve dağlar arasında böyle simbiyotik bir ilişki vardır.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER