Tarih: 20.06.2018 17:05

15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN EŞİ: OYUMU AK PARTİ´YE VERMEYECEĞİM

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbeciler tarafından şehit edilen Cuma Dağ´ın eşi Rukiye Dağ, AKP milletvekilliği adaylığından çekilmişti.

Rukiye Dağ´ın çekilmesine sebep olan konu ise AK Parti´de aday adayları ile mülakat gerçekleştiren, Komisyon Başkanı Mustafa Ataç´ın, Rukiye Dağ´a, "Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız" demesi? Konuyu sosyal medyadan Cuma Dağ´ın oğlu Ahmet Yavuz, Rukiye Dağ imzasıyla paylaşmıştı. Rukiye Dağ´ın açıklamasına göre AK Parti´de adayları değerlendiren Mülakat Komisyonu Başkanı Mustafa Ataç, Dağ´ı kahreden bu sözün ardından forma bakmadığını söylemişti.

Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP´ye oy vermeyeceğini duyurdu. "Son 6 gün... 15 Temmuz´a kadın halimle ilk günden beri erkek gibi direnen 1i olarak kutuplaşmaya engel olmak,birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim.." diyen Dağ şöyle devam etti:

 

"Artık değiştirme zamanı, kendini 16 yıl garantiye alanlardan bu Anadolu halkına hizmet/mizmet olmaz.. beni sevenlere..."

15 Temmuz şehidinin eşi Dağ´ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —