Tarih: 11.02.2018 09:58

KILIÇDAROĞLU´NUN DANIŞMANI CUMA KARAVAR´A FETÖ SORUŞTURMASI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden sorumlu genel başkan danışmanı Cuma Karavar´a yönelik, FETÖ soruşturması açıldı. Soruşturmanın, Karavar´ın Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği´nde başkan yardımcılığı yaptığı dönemdeki sözleri nedeniyle açıldığı öğrenildi.

18-02/11/kilicdaroglu-nun-danismani-cuma-karavar-a-feto-sorusturmasi-10802061.Jpeg

Karavar´ın 2014´teki bir konuşmasında dönemin Başbakan´ı Recep Tayyip Erdoğan´ı eleştirerek ?Bu eğitim camiasına yardım etmiyorsak, bari kendilerine engel olmayalım. Ben bir kez daha bu camiaya minnettarım? ifadesini kullandığı iddia edilmişti.

Gazete Habertürk´ten Caner Aktan´a konuşan Karavar, ?Konuşmayı ben yapmadım. Çocuklarımı 2007´de FETÖ´nün okullarından aldım? dedi. Kılıçdaroğlu´nun eski danışmanlarından Doç. Dr. Fatih Gürsul, FETÖ´nün akademik yapılanmasına ilişkin davada ?silahlı terör örgütü üyeliğinden? 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —