Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı'nda bir önceki gün (2 Şubat) yapılan kabine toplantısı sonrası gazetecilere konuştu.
Yılmaz, AK Parti'nin yeni anayasa için kurduğu komisyonun düzenli olarak toplandığını, çalışmalarına devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
"Anayasa çalışmalarında esas görev Meclis'in. Bu konuların Meclis'te tartışılmasına uygun bir ortam oluşursa AK Parti olarak hazırlıklarımızı mutfakta tamamlamaya çalışıyoruz. Epeyce de bir mesafe aldık.
MHP çalışmasını bitirmişti biz de yoğun bir şekilde çalışıyoruz ama nihai bir takvim veremeyiz henüz bu aşamada.
Sayın Cumhurbaşkanımıza çalışmalarımızla ilgili belli konuları arz ediyoruz. Kendisine toplu bir sunum gerçekleştireceğiz yakın süreçte."