Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Seyit Ahmet UZUN


Yine Zulüm Yine Anlamsız Kınamalar

Yazarımız Seyit Ahmet Uzun'un "yeni" yazısı...


Kınamalar yaptırımı olmayan, sonuç vermeyen zulmü durdurmayan balonlar gibi şişip şişip patlamaktadır. Şiddetle kınıyorum, çok şiddetli kınıyorum sözleri vicdanlara üfürülen hava gazından başka bir şey değildir. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Kudüs Selahaddin Eyyubi tarafından fethedildiğinde ne oldu biliyor musunuz?

Papa III. Urbanus, üzüntüsünden ölmüş, yeni Papa VIII. Gregorius “Korkunç Duyum” başlıklı bir bildiriyle  yeni bir Haçlı seferi başlatmış.

Almanya, Fransa ve İngiltere krallar düzeyinde büyük ordularla Kudüs'e harekete geçmişler. Bu yolda savaşanların vergileri indirilmiş, borçları silinmiş, cennet vaadedilmiş.

Yani Hıristiyanların Kudüs algısı, sevgisi ve fedakarlığı günümüzde halkında müslüman olan ve kendini İslam Devleti ilan eden pek çok ülkeden daha duyarlı ve hassas.

Ve biz en az Papa lll. Urbanis kadar Kudüs aşkına sahip olmadan, işgali 'Korkunç Duyum' olarak niteleyen ve halkları Barbar ilan ettiği Selahaddin Eyyubi'ye karşı isyana çağıran Papa Vlll. Gorgias kadar samimi,  Almanya Fransa ve İngiltere kralları ve halkları kadar fedakar olmadan bol kınamalı balon söylemlerimizle  Kudüs'ün acısını hissedemeyiz ve esaretinden kurtulması için bir şey yapamayız.

Selahaddin Eyyubi gibi Kral Faysal bin Abdulaziz gibi bedel ödeyecek liderler ve halklarıyla Kudüs özgürlüğüne kavuşur. Kavuşamasa da bu uğurda bedel ödemenin onuruyla ölünür.

Özgür Kudüs'e kavuşmak dileğiyle...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR