Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Bülent ACUN


YAKTIĞIN ATEŞTE YANACAKSIN, BİLMEM NASIL DAYANACAKSIN?

Yazarımız Bülent Acun'un "yeni" yazısı...


Ey içlerindeki insanlık cevheri  öldüğü için insan öldüren siyonist yahudiler! Filistinli masum ve mazlum kardeşlerimize reva gördüğünüz zulüm ve katliamdan dolayı size çok ama çok kızıyorum. Elimden ancak yazmak geldiği için de yazıyorum.

Kaleme aldığım bu yazıdaki her kelimenin başınıza bir bomba olup patlamasını ne kadar da  isterdim. Bunu benden daha çok siz istediniz, istettiniz.

Ey eli kanlı siyonist yahudiler! Hiç şüpheniz olmasın ki dün ve bugün döktüğünüz o kan deryasında bir gün mutlaka boğulacaksınız.

İşgal ettiğiniz bu mukaddes topraklardan erinde geçinde kovulacaksınız.

Ey lanetli siyonist yahudiler!  Ramazan ayı, kadir gecesi, bayram günleri demeden hani içimizi yaktınız ya! Emin olun Kudüs’te, Gazze’de  ve içimizde yaktığınız bu ateş, ebediyyen yanacağınız cehennem ateşinin ta kendisidir.

Ey peygamber katili caniler! Siz hiç tarih okumaz mısınız? bilmezsiniz ki zafer zalimlerin müstekbirlerin ve mütekebbirlerin değil, peygamberlerin, salihlerin, sıddıkların, şehitlerin, mazlumların ve masumlarındır.

Ey laf anlamaz, söz dinlemez insan ve islam düşmanları! Unutmayın ki “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanın hakkı kötekdir.’’

Yani sizin gibi haddi aşan kudurmuş canavarlar sözden değil ancak güçten anlar.

Ey kutlu mabedi yangın yerine çeviren azaba ve gazaba uğrayasıcılar! Bizim şu atasözümüz  hiç kulağınıza gelmedi mi?

‘’Eceli gelen it cami duvarına işer’’

Ey kanla ve kinle beslenen vampirler! Hani o körpecik yavruları hunlarca katlediyorsunuz ya bir gün gelecek rahat yaşamayı bırakın, rahat ölmeyi bile özleyeceksiniz.

Şaron gibi can verinceye kadar canınız çıkacak.

Ey vicdan ve insaf fukarası, insanlığın yüzkarası katiller! Bilin ki her şehit bir şahittir. Toprak uğruna ölen varsa vatandır. Ölmek için yaşayanlar elbette yaşamak için ölenlere galip gelecektir.

Ey tarihin iflah olmaz müfterileri! Nar-ı cehennenmin  ebedi müşterileri! altını oyup, durduğunuz mübarek mabed bir gün üstünüze azap olup, gazap olup çökecek.

Altını oyduğunuz o mübarek mabedin, büyük vebalinin  altında kalmak size zillet ve alçaklık olarak yetecektir.

Ey hakikat tahrifçileri, mabet ve şehir  tahripçileri! Bugün ektiğinizi yarın biçeceksiniz. Bugün düşman olduklarınıza yarın pişman olacaksınız.

Ey alınlarına  zillet ve meskenet mührü  vuranlar! Mutlak galibiyet hakkındır, Hakk’ın inayeti yakındır.

Ey taş kalpli vicdansızlar, insafsızlar! Zalimce, vahşice, barbarca gasbettiğiniz topraklar size bir gün mutlaka mezar olacak.

Ey dünyanın en haylaz, yaramaz ve laf anlamaz çocukları! Ağa babalarınıza güvenerek ortalığı yakıyor, yıkıyor insanlıktan çıkıyorsunuz.

‘’Küfür devam eder, zulüm devam etmez’’ hakikatinden  haberiniz var mı? Bu söz size ne diyor, hiç düşündünüz mü? Zalim kime ve neye dayanırsa dayansın, eninde sonunda dayandığı şeylerle birlikte yıkılacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve yarında zulüm mutlaka yok olacaktır.

Ey körpecik çocuklara ölüm kusan zalimler! O çocuklar bir kere öldü. Siz her gün öleceksiniz. O çocukların  bedenleri paramparça oldu.

Sizin ise ruhunuz paramparça olacak. Kanlarına girdiğiniz o çocuklar her gün rüyanıza girecek ve soracaklar;

“Benim suçum neydi? Neden öldürdünüz beni?’’

Uykunuzdan  dehşetle uyanacaksınız. Dünyada zulüm, korku ve ihanet ateşi ile ahirette ise “El Kahhar’’olan o zatın narında ebediyen yanacaksınız. Bilmem nasıl dayanacaksınız?

* * * * *

Yazımızı; üslubumuzu ağır bulması muhtemel pek nadir  okurlarımıza şu soruyu sorarak, nihayetlendirelim.

Bu yazıdaki bazısı kerim kitabımız Kur’an’dan, bazısı tarihi gerçeklerden ve yaşanmakta olan kanlı soykırımdan mülhem nitelemeler mi yoksa terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’da, Kudüs’te ve Gazze’de  yaptığı zulüm ve kustuğu ölüm mü ağırıdır?

Evet, vicdan ve insaf sahipleri için bu sorunun cevabı bellidir. Akleden ve fikredenler için bu cevabın sebepleri ellidir, yüzellidir, yediyüzellidir, binellidir…

Kaynak: Yeni Söz Gazetesi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR