Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Ömer Naci YILMAZ


SİZDEN OLMAK ÇOK ZOR BE DOSTUM

Yazarımız Ömer Naci YILMAZ'IN 'YENİ' YAZISI...


Sizden olsaydık, Abdülhamit Han için istifa diye tempo tutan Ermenilerin, Yahudilerin ve Rumların arasında biz de olurduk.

Sizden olsaydık, denize döktüğünüzü söylediğiniz Yunanlılara dost, İstanbul’’u kendilerinden kurtardığınız İngilizlere hayran, Osmanlıya düşman olurduk.

Sizden olsaydık, camileri ahıra çeviren, Kur’an öğrenimini yasaklayan Laik zihniyetinize bağlı olurduk.

Sizden olsaydık, sizin iman ettiğiniz demokrasinin kurallarıyla seçim üzerine seçim kazanan, seçimle yenemeyeceğinizi anlayınca da darbe yapıp idam ettiğiniz Menderes’e düşman olurduk.

Sizden olsaydık, II. Dünya Savaşı’nda yerle bir olan Japonya’nın Toyotası, Almanya’nın BMV’si, Volkswagen’i, Mercedes’i İsveç’in Volvo’su, İtalya’nın Ferrari’si dünya markası olurken, heykellerle avunanlardan olurduk.

Sizden olsaydık, II. Dünya Savaşı’nın galipleri bugün dünyanın en büyük ekonomileri olurken, ülkemizi işgal edenlerin yasalarını alarak, adına devrim dediklerinizle teselli olurduk.

Sizden olsaydık, TBMM’sinde inananların lehine yapılacak her düzenlemeyi iptal ettirmek için Anayasa Mahkemesi’nin ve Danıştay’ın önünde 7-24 nöbet tutanlardan ve TBMM’            sinde üniversitelerde başörtüsünün serbest olması için yapılan oylamada 411 milletvekilinin tertemiz oyu için “411 el kaos için kalktı.” diyenlerden olurduk.

Sizden olsaydık, evden eve tünel kazan teröristler için “Tünel kazan arkadaşlar.” diyebilme gafletini gösterenlerden, terörist cenazelerinde gözyaşı döken, hapishanelerdeki teröristleri ziyaret eden vekillerle gurur duyanlardan olurduk.

Sizden olsaydık, teröristlere yönelik yapılan tüm iç ve dış operasyonlara karşı çıkanlardan olurduk.

Sizden olsaydık PYD’yi özgürlük savaşçısı görür, Türk askeriyle omuz omuza savaşıp şehit olan Özgür Suriye ordusuna terörist derdik

Sizden olsaydık, şu televizyonlarda Osmanlı ile alakalı tüm dizi ve belgeselleri izlemeyenlerden olurduk. Yunanı sevenlerden, Osmanlıya sövenlerden olurduk. Sahi Osmanlıya sövgünüzün binde birini İngiliz’e ve Yunan’a karşı da yaptınız mı?

Sizden olsaydık, Elmalı’nın yaptığı Kur’an tercümesini İslam’a en büyük hizmet zanneder, ancak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Cuma hutbesinde o tercümeden bir ayet okuyunca kıyameti koparanlardan olur, soluğu mahkeme kapılarında alırdık. Göklere çıkarttığınız Kur’an’ı Türkçeye çevirme pasından gol yemek buna denir. Bak o ayetler Arapça okunsaydı ruhunuz bile duymayacaktı. Türkçeden de vuruldunuz.

Sizden olsaydık, Kur’an lanetlediği için sizin sahip çıktığınız LGBT’liği savunanlardan olurduk. Milletvekillerinizin onlarla yürüyüş yaptığını, belediye başkanlarınızın onlarla koklaştığını bilmiyor muyuz sanıyorsunuz.

Sizden olsaydık, yeni havaalanlarına, oto yollara, köprülere, hızlı trenlere, iftihar tablosu şehir hastanelerine karşı çıkanlardan olurduk.

Sizden olsaydık, Çin’den alınan test kitlerinin ücretini Atatürk’ün ödediğine inanır, Küba, Amerika, Almanya, İngiltere, Fransa, Kore sever olur da bir türlü Türkiye sever olamazdık.

Sizden olsaydık, bu ülkenin iyiliğine olan büyük küçük her hangi bir gelişme için memnun olanlardan olmaz, tüm olumlu gelişmeler karşısında hasetlikten çatlayanlardan olurduk.

Sizden olsaydık, Kamus-i Türkî gibi muhteşem bir eseri meydana getiren Şemseddin Sami’nin yetiştiği bu topraklarda adam kalmamış gibi Ermeni Agop Martayan Dilaçâr’ın Türk Dil Kurumu’nun başına getirilmesine deve kuşu muamelesi yapıp Tarih Kurumu’nun başına Prof. Dr. Ahmet Yaramış’ın getirilmesinin Atatürk’ün kemiklerini sızlattığına inananlardan olurduk.

Sizden olsaydık, Olimpos Dağı’nın çocuklarını sevenlerden, Hira Dağı’nın çocuklarına sövenlerden olurduk. Sahi biz, nasıl sizden olalım? Sizin zihniyetinizde olmamak bile bir şükür gerektirir. Aziz ve Hamid olan Allah’a şükürler olsun.

Sahi, sizden olmak çok zor be dostum(!)

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR