Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


F. Yılmaz ALTUNÖZ


Siz Mursi´ye rahmet dilemeyin

Yazarımız F. Yılmaz Altunöz, Muhammed Mursi´nin şehadeti sonrasında, onun ümmetin ´gelecek´ çocuklarına bırakmayı düşündüğü mirası belirtiyor ve ona, ciddi anlamda İslâm İle bir ilişkisi bulunmayan ?kadın ve erkek´ insanların ona rahmet dilemesin kendi ba


?Hak ve hukuku korumanın bedelini, gerekirse hayatımla öderim. Sizleri, çocuklarımızı, bizden sonra gelecek evlatlarımızı korumak istiyorum. Kızlarımızı, geleceğimizin annelerini korumak istiyorum. Onlar çocuklarına sizin babalarınız ve ecdadınız erkektiler, haksızlık ve bozuk görüşler karşısında asla boyun eğmediler, vatanlarından, haklarından ve dinlerinden en ufak taviz vermediler, diyecekler."  (Muhammed Mursi´nin sözlerinden)

İşte şahitlere ve tarihe bir soru sorulsa ?Mursi´yi nasıl bilirdiniz? diye, yukarıdaki satırlarla cevap vereceklerdir; Hak ve hukuku korumanın bedelini hayatıyla ödeyen adam. Gelecek kaygısı ve sevdası olan biri. Erkekliği yani dik duruşu ile sapık inanç ve ideolojilere karşı boyun eğmeyen yiğit. Vatanından ve dininden ödün vermeyen adam gibi Müslüman, Müslüman gibi adam: Muhammed Mursi.

Makalemin başlığına bakarak bu nasıl başlık diyebilirsiniz. İsterseniz yazımı okuduktan sonra karar verelim.

Müslümanlığı sadece nüfus cüzdanında yazılı olan kadın ve erkekler, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Hak ve hukuk nedir bilmeyen ve kaygısını taşımayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Kızları,  erkek çocukları, kadınları ve anneleri koruma adına, diğer bir ifadeyle nesli korumak derdi olmayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Model ve örnek Müslüman bir kadın ve erkek olmaktan uzak yaşayan ve çocuklarına/torunlarına/halka; zalimlere karşı hakkı söylemeyi ve boyun eğmemeyi miras bırakamayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Söz konusu din, vatan ve hukuk olduğu halde bu değerlerin onurunu koruyamayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Hak ve hukuku korumanın bedelini gerekirse hayatımla öderim deme cesaretini ve erdemini gösteremeyenler, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Bulundukları makamları ve oturdukları koltukları kayıp etme korkusu ile İslami faaliyetlerden uzak duranlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Sahip oldukları diploma ve kariyerleri kendilerini Müslümanlardan uzaklaştıranlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Yetimin başını okşamayanlar, yoksulun elinden tutmayanlar, yolda kalanlara yardım etmeyenler; siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Ahlakı ve adaleti dert edinmeyenler, iyiliğin egemen olması ve kötülüğün yok olması için cihadı gaye edinmeyenler, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Yaz aylarında sayfiye yerlerinde kışın sıcak mekanlarda ömür tüketen, tebliğ ve davet derdi olmayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Firavunlar ve Nemrutlar var diye meydanları terk edenler, İbrahim ve Musa olmaya niyetlenmeyenler, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Şirke, zulme ve emperyalizme karşı bir çalışması ve bir planı/projesi olmayanlar, siz Mursi´ye rahmet dilemeyin!

Evet! Sizler kirli ellerinizle ve kirli dillerinizle çağın Hamza´sı (ra) Muhammed Mursi´nin (r.aley) hatırası ve mirasını kirletmeyin!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR