Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Cafer AKDENİZ


Öldürmeyin!

Ey insanlar sizler iman etmek, insanlığa hizmet etmek ve insanlığı kurtarmak ile sorumlu iken, ne oldu da birbirinizin kanına girerek isyan etiniz. Yoksa hiç ölmeyecek ve dünyada baki kalacak sandığınız mallarınız, çocuklarınız veya size vaat edilen makam


Yeryüzünde canlıların en akıllısı ve en cahili insanoğlundan oluşmaktadır. 21. yüzyılda Batı emperyalizminin etkisinde okus pokus oyunları ile aynı milletten aynı dinden olan insanları birbirine karşı kışkırtarak birbirinin kanına girdirdiler. Geçmişten günümüze İslam düşmanları sağ-sol, Kürt-Türk, Şii-Sünni etnik yapıları kullanarak bu topraklarda ve Ortadoğu´da insanların birbirlerinin kanına girdirmeyi başardılar. Öyle ki yeryüzünün en değerli varlığı olan insanoğlu birbirinin etini yemedikleri halde birbirlerini boğazlayıp bıraktılar. Bu boğazlamada her türlü argüman ve silahlarla hazır pusuda bekleyen Batı emperyalizmi, demokrasi ismi adı altında bu argümanlarını tereddüt etmeden sunmaktadır.

Yeryüzündeki tüm kullar Allah´ın değer verip yaratığı canlılardır. İnsanoğlunun yaratanın müsaade etmediği hiç bir canlıyı öldürme hakkı yoktur. Yaratan yarattığı kullarını şöyle uyarıyor:

"Kim bir mü´mini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî kalacağı cehennemdir. Allah, ona gazap etmiş, lânet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır." Nisa 93

Hala anlamadınız ey Araplar, Türkler, Kürtler bu savaş sizin savaşınız değil, sadece düşman sizi bu savaşta oyuncu olarak kullanmaktadır!

Devletiniz, şehirleriniz, köyleriniz, evleriniz yerlebir edildi. Zenginlikleriniz, çocuklarınız ya öldürüldü ya da elinizden alındı. Bu kadar acı bizi kendimize getirmek için yeterli gelmedi mi?

Bu Ortadoğu´nun yönetime getirdikleri iktidarların hiçbiri Batı ile yani küfür devletleri ile savaşmamakta, aksine tüm gücünü ve silahını aynı İslam kimliğini taşıdığı Müslümanlara çevirerek ümmettin yaşadığı toprakları cehenneme çevirmektedirler. Nedense hep Müslümanların yaşadığı topraklarda her gün bir acı ile uyanmaktayız. Bugün Libya´yı kabilecilikle, Irak´ı ve Suriye´yi mezhepçilik ve kavmiyetçilikle, kırdırarak o topraklardaki mazlum halkların kanına girmektedirler.

Allah Kur´an´da insanlık için en hayırlı insanların Müslümanlar olduğunu söylemektedir. Ne yazık ki İslam düşmanları günümüzde hile ve tuzakları neticesinde, Müslümanları dünyada terörist konumuna düşürmeyi başardılar.

Müslümanlar selam ve selametle anılan bir toplumdur. Müslümanlar insan öldürmeye değil, insan kurtarma ile sorumluluklarını eda etmek için yeryüzünün imarı ve insan neslinin ıslahı ile görevlidir.

"Allah´ın âyetlerini inkâr edenler, Peygamberleri haksız yere öldürenler, insanlardan adaleti emredenleri öldürenler var ya, onları elem dolu bir azap ile müjdele". (Ali-Ümran suresi)

Bugün Batı emperyalistleri Müslümanların yaşadığı topraklarda İslamı soyutlama ile kalmadı, toplumu fraksiyonlara bölerek kendisinin yıllarca yetiştirdiği Arapça, Türkçe ve Kürtçe konuşan aynı toprağın insanlarını alıp Batıya götürerek veya bu topraklarda özel kamplar kurarak birbirini imha edecek şekilde eğittiler. Bu gün bu batı tarafında yetiştirilen lejyoner paralı birimler bazen dindar bazen dinsiz bazen milliyetçi yapılanmalarla büyük olayların olmasını organize etmektedirler.

Ey insanlar sizler iman etmek, insanlığa hizmet etmek ve insanlığı kurtarmak ile sorumlu iken, ne oldu da birbirinizin kanına girerek isyan etiniz. Yoksa hiç ölmeyecek ve dünyada baki kalacak sandığınız mallarınız, çocuklarınız veya size vaat edilen makamlarınız sizi sarhoş mu etti?

Bize tayin edilen zaman bitmeden feraseti, merhameti ve hikmeti kuşanmalı, zamanı ve hayatı veren yüce Allah´a kulluk bilincimizi yerine getirerek darul-emin beldeler inşa ederek çok sevdiğimiz canımızı ebedi ateşten kuruyalım.

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR