Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Ahmet TAŞ


CADDE VE SOKAKLARI KARDA VE YAĞMURDA DA GÖRELİM

Ahmet Taş'ın yeni yazısı;


 

Kayserimizde 30 yıla yakın bir zamandır aynı siyasi görüşün temsilcisi belediye başkan ve ekipleri şehre hizmet veriyorlar.

Halkımız belediye hizmetlerinden ve yöneticilerden memnun olduğu için aynı siyasi görüşe mensup başkanları seçip onlardan hizmet bekliyor. Seçilen başkanlar da ekipleri ile birlikte şehri nasıl daha yaşanılır hale getiririz, oy veren vatandaşımızı nasıl memnun ederiz diye gece gündüz çalışıyorlar.

Caddeler, parklar, sosyal tesisler, camiler, Kur'an kursları, kütüphaneler, ikinci bahar merkezleri, mesire yerleri, spor salonları, yüzme havuzları, ramazan programları, kitap fuarları, doğa yürüyüşleri, musiki cemiyetleri gibi saymakla bitmeyen hizmetler hamdolsun millete sunuluyor. Karşılığında da bol bol hayır dua ve takdir alınıyor. Rabbim hizmetim ve duanın devamını getirsin, başkanlarımıza ve belediye çalışanlarımıza sağlık sıhhat ve güzel hizmetlerinin devamını nasip etsin.

Bu hizmetlerin önemli bir bölümü belediyelerimizin sorumluluk alanında olmayıp diğer bakanlıkların sorumluluk alanında olan hizmetlerdir de (Cami, okul, sağlık ocağı, spor salonu, kütüphane gibi) ama belediyelerimiz sağ olsunlar bu hizmetleri de üstlenip başarı ile yürütüyorlar.  

Şehrimizde sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar olarak hizmetlerde aksayan durumları ilettiğimizde zaman geçirmeden konu ile ilgilenildiğine ve aksamanın zaman geçirilmeden giderildiğine de şahit oluyoruz. Bu da halkımız ve sivil toplum temsilcileri açısından memnuniyet verici bir durumdur.

Tüm bu güzellikler yaşanırken acaba diyorum belediye yetkililerimiz yağmurlu ve karlı (son yıllarda yoğun kar yağmıyor ama) günlerde şehrin cadde ve sokaklarında şöyle bir inceleme yapsalar. Nerede su birikiyor, araçlar kaldırımda yürüyen insanımızın elbiselerini su sıçratarak perişan ediyor. Nerede akıntı yok, meyil yanlış verilmiş, yol göl haline gelmiş. Nerede kaldırım dengesiz ve bayır haline gelmiş veya yolla bütünleşmiş, nerede iniş çıkış rampaları konmamış kontrol edilip tespiti yapılsa ne iyi olur. Hem iyi olur hem takdir ve dua alınır hem de yapılan hizmet ve eksiklik kalmamış olur. Sanırım bu zor bir şey değil, bize yakışan da budur.

Selam ve dua ile

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR