Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


F. Yılmaz ALTUNÖZ


BATI VE TECAVÜZCÜ YÖNETENLERİ

Yazarımız F. Yılmaz Altunöz'ün "yeni" yazısı...


“Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz!” bu atasözünü ayrıca yorumlamaya gerek yok. Çünkü çok açık.

Son ayların gündemlerinden tecavüzcü yöneticilerden Andrew Cuomo, kendisi de New York Eyalet Valisi olarak çalışmış Mario Cumo’nun oğludur. Yani babası da validir. Vali oğlu vali.

2006 ile 2010 yılları arasında New York eyalet başsavcısı olarak çalışmış Cuomo, sosyal konaklama alanında uzmandır ve yozlaşmaya karşı çalışmıştır. 1997-2001 arasında eski ABD Başkanı tecavüzcü Bill Clinton'ın hükûmetinde İskân bakanı olarak görev yapmıştır.

2010'da New York Valisi olarak seçilmiş Cuomo, 2008'de bir telekız skandalı sonucunda; kendisi gibi tacizci olan eski vali Eliot’un istifa etmesinin ardından göreve gelmiştir.

New York Başsavcılığı Cuomo hakkında, 11 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiaları ile soruşturma başlatılmıştı. Raporda, Vali'nin taciz iddialarını kamuoyuyla paylaşan bir kadına da misillemede bulunduğu, Cuomo ile yardımcılarının "korku ve yıldırma ile toksik bir iş ortamı yarattığı" ve bu durumun cinsel istismara da neden olduğu söz konusu. Andrew Mark Cuomo 1 Ocak 2011'den 10 Ağustos 2021'deki istifasına kadar New York Eyalet Valisi olarak New York’u yönetmiştir.

Bir başka tecavüzcü yönetici ABD’nin 42. Başkanı Clinton, kendisinden 26 yaş küçük Yahudi kadına taciz ve tecavüzde bulunmuştu. Üstelik bu tecavüz Beyaz Sarayda olmuştu. Monica SamilleLewinsky adında, Rus göçmeni Yahudi asıllı Amerikalı stajyeri. Başkan Bill Clinton, 1995-1996 yılları arasında Beyaz Saray'da çalışırken cinsel saldırının gerçekleşmesi ahlaklı ve vicdanlı toplum kesimlerini meşgul etmişti.

Bir diğeri Epstein, sessiz sedası bir solucan gibi öldü gitti. Tacizci ve tecavüzcü arkadaşları cenazesine bile gelmedi. Hani şu pedofolici, ABD’de finansçı Jeffrey Epstein’in, Epstein’in ABD eski başkanları Bill Clinton ve Donald Trump başta olmak üzere, birçok güçlü isimle çok yakın ilişkileri olan. Eğer hapishanede öldürülmeseydi birçok politikacı, ekonomist ve tanınmış isimlerinde kirli ilişkilerini ortaya çıkaracaktı.  Yakın ilişki içerisinde olduğu arkadaşlarından İngiltere Veliahtı Prens Charles’ın kardeşi; York Dükü Prens Andrew hakkında da çocuk yaştaki kızları seks için kullandığı suçlaması dava dosyasında bulunmaktaydı.

Küçük yaştaki Kız çocuklarına yönelik cinsel saldırı, seks ticareti, insan kaçakçılığı ağı oluşturma suçlamasından tutuklu Jeffrey Epstein hücresinde 10 Ağustos 2019 da ölü bulundu. Trump'tan Clinton'a en nüfuzlu kişilerin yakın dostu ABD'li milyarderin 'intihar ettiği' söylendi!

Okumayan  araştırmayan bir toplumun bilmesi ve farkında olması elbette mümkün değil. ABD’nin üçüncü başkanı Thomas Jefferson'ın hizmetçi kölesinden altı çocuğunun olduğunu; bilen ve değerlendiren insanları kastediyorum! Köle bir kadına üstelik evinde hizmetçi bir kadına tecavüz etmek; ne mide bulandırıcı şey!

Taciz, tecavüz ve öldürme olayları o kadar çok ki anlatmakla bitmez. Çünkü bu olaylar sıra dışı değil; batının bir yaşam tarzı. Adamların hamuru kirli su ile yoğrulmuş. Ama bu hamurun içine demokrasi tatlandırıcısı katarak dünyaya pazarlamaktadırlar. Başta Amerika olmak üzere Batı dünyanın jandarması ve yönetenleri. İnsanlığa bir medeniyet dayatıyorlar; batık medeniyet. Evindeki hizmetçisine, başkanlık sarayındaki stajyer kadına tecavüz eden, valilik konutunda çalışan kadınlara ve iş ve siyaset dünyası ile birlikte çocuk yaştaki kızlara tecavüz eden; bir medeniyetin insanlığa katabileceğe bir değeri olabilir mi?  Olamaz.

Batı kargadır; “kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz”

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR