Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"ZEYTİN DALI BARIŞ ÖDÜLLERİ DÜZENLENSİN"

Yazarımız eğitimci Mahmut Balcı, Memursen Kilis İl Başkanlığını ziyaret etti. Toplumsal olaylara ve gelişmelere duyarsız kalmayan, gençlerin ihyası için çalışan Balcı´dan gündeme dair dikkat çekici bir öneri geldi.

Memursen Kilis İl Başkanı Bekir Şen´e Afrin´e yapılan müdahaleye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Mahmut Balcı şunları söyledi: ?Zeytin Dalı Harekatı başladığı günden itibaren harekata destek veren ve kamuoyunu da bu yönde bilgilendiren Memursen ailesinin bu duruşunu bir Kilisli olarak tebrik ediyorum. Meseleye Türklerin, Kürtlerin, Arapların ve Çerkezlerin bir meselesi  olarak bakmamak gerekir. Çünkü İslam coğrafyasını işgal etmeye ve bizleri temel değerlerden koparmaya çalışan küresel güçler büyük bir oyun ve tuzak kurmaya çalışıyor. Bu tuzakları ve oyunları boşa çıkarmak için büyük düşünmek gerekiyor.

İnşallah bu büyük fitneden sağ salim kurtuluruz. Kilis merkezli kurum ve kuruluşlara önerim her yıl çeşitli dallarda ?Zeytin Dalı Barış Ödülleri? düzenlesinler. Kilis halkının savaş mağduru olduğu halde bir başka halka kucak açması, onlarla bir çok imkânı paylaşmasının ifadesi olacaktır.´

 

/resimler/2018-3/9/1813355768242.jpg

 

/resimler/2018-3/9/1814188269042.jpg

 

/resimler/2018-3/9/1814420300728.jpg

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER