Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yusuf Kerim Sayın, cezaevinden izinle çıkan annesiyle buluştu: 'Yeni yıl hediyesi oldu'

Ewing Sarkom hastalığına yakalanan ve annesi cezaevinde olan 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın için yapılan çağrılar sonuç verdi. Sayın'ın annesi cezaevinden hastaneye getirildi.

Yusuf Kerim Sayın, cezaevinden izinle çıkan annesiyle buluştu:

Kanser türü olan Ewing Sarkom hastalığına yakalanan 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın’ın annesi Gülten Sayın'a, "Fettullahçı Terör Örgütü"ne üye olduğu gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi ve cezaevine girdi.

Doktorların yaşama şansının düşük olduğunu söylediği Yusuf Kerim Sayın’ın annesiyle günlerini geçirmesi için çağrılar yapılırken savcılık kararıyla anne Sayın oğlunun tedavi gördüğü hastaneye getirildi.

"Güzel haber :)" notuyla sosyal medya hesabından açıklama yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Mahpusların ağır hasta yakınları için ziyaret hakkından Yusuf Kerim de faydalandı. Sakarya Cezaevi savcılığı hassasiyet gösterip başvuruyu kabul etti. Annesi Ferizli Cezaevinden Çapa Tıp Fakültesine getirildi. Yeni yıl hediyesi oldu :)" ifadelerini kullandı.

Anne Sayın’ın akşam hastaneye getirildiğini belirten Gergerlioğlu, "Gece 02.00 ye kadar yanında kalacak, sonra götürülecek" dedi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER