Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yücel Evsen: “Çekmeköy’e Refahlı Günler Gelecek”

Haber: Ziya Gündüz; Millî Görüş Belediyeliğini Çekmeköy’de Tekrar Hayata Geçireceğiz

Yücel Evsen: “Çekmeköy’e Refahlı Günler Gelecek”

 

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Cemil Cebir, Çekmeköy İlçe Başkanı Ömerzahit Kuvvet ve Meclis Üyesi Adayı Bünyamin Sarıca 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Toplantıda Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen önemli açıklamalarda bulundu. Yücel Evsen, “Dertlerimiz ortak. Bizim yönetimimizde; derneklerden, vakıflardan, spor kulüplerinden, gazetecilerden birileri mutlaka olacaktır” dedi. 

Çekmeköy’de tarıma önem vereceğiz. Ömerli gibi bölgelerde tarımı ön plana çıkaracağız.  Önce Tarladan tezgâha kısmında üreticinin önünü açacağız. Daha sonra tezgâhtan, halkın mutfağına dokunacağız. Bu şekilde yaklaşık olarak, 8 bin civarında vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız. Çekmeköy’ün çaresi “Millî Görüş” belediyeciliğidir.

Projelerimizle Çekmeköy’de Eğitime Nefes Olacağız

Çekmeköy’de bazı okullarda sınıf mevcutları 50-53 kişi civarında. Belediyemizin kültür merkezlerini okula çevirme gibi bir düşüncemiz var. Bu şekilde yaparak sınıfların öğrenci sayısını azaltacağız. Bir okulun ne kadar sınıf mevdu az olursa, eğitim o kadar başarılı olur.  Bir ilçede eğitim ne kadar iyi olursa, o ilçe o kadar refaha ulaşır.  

Gençlere Evlilik Yollunda Yardımcı Olacağız

Evlenecek çiftlere mutlaka maddi destek sağlayacağız. Gençler maddi imkansızlıklardan dolayı evlenmekte güçlük çekiyor. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Aile kurmak bizim için kutsaldır. 

Yeni Doğan Her Çocuk Bizim İçin Önemlidir 

Yeni doğan bebeklere 10 bin TL yardımda bulunacağız. Bebekler bizim göz bebeğimizdir. Onlara ilk doğdukları andan itibaren kendilerini değerli his etmeyi sağlayacağız. Önemsediğimiz önemli bir konuda, vatandaşın kendisini değerli his etmesidir. Vatandaş kendisini değerli his ederse mutlu olur. Mutlu insan, mutlu toplumu oluşturur. 

Gündemimizde Üniversite Öğrencileri Var  

Üniversite öğrencilerine 20 bin TL destek sağlamaya çalışacağız. Gençleri önemseyen bir politika izliyoruz. Gençlere destek vermek, geleceğe destek vermek olarak görüyoruz. Geleceğimizi inşa etmek istiyorsak, gençleri önemsemeliyiz. 

Yolumuz Uzun, İnancımız Tam

Yeniden Refah Partisi olarak Çekmeköy ile ilgili çok projemiz var. Bunları zaman içerisinde açıklamaya devam edeceğiz. Her insanın kalbine, dokunmak istiyoruz.  Nefret dili değil, sevgi dili ile hareket edeceğiz. Halkın emanetine sahip çıkacağız. Çekmeköy’ü yeniden Millî Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER