Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YSK´NIN 4 ADAY KARARI RESMİ GAZETE´DE

YSK´nin, Cumhurbaşkanı adaylığına süresi içerisinde başvuran Perinçek, Akşener, Karamollaoğlu ve Öz´ün başvurularını kabul ettiğine dair kararı Resmi Gazete´de yayımlandı.

YSK´NIN 4 ADAY KARARI RESMİ GAZETE´DE

 YSK´nin, Cumhurbaşkanı adaylığına süresi içerisinde başvuran Doğu Perinçek, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz´ün başvurularını kabul etmesi kararı Resmi Gazete´de yayımlandı.

YSK´nin 366 sayılı kararı ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen ve başvurusu kabul edilen adaylar Resmi Gazete´nin mükerrer sayısında yer aldı.

Buna göre, Cumhurbaşkanı adaylığına süresi içerisinde başvuran Doğu Perinçek, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz´ün başvuruları kabul edildi.

Başvurusu kabul edilenler için 04-09 Mayıs 2018´de 08.00 - 20.00 saatleri arasında ilgili ilçe seçim kurulu başkanlıklarına, seçmenler tarafından başvurularak teklifte bulunulabilecek.

YSK ayrıca süresi içerisinde Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuran Necdet Can, Selami Karagöz ve Bülent Gürkut´un bilgi ve belge eksikliklerini tamamlamadıklarından dolayı başvurularının reddine karar verdi.



Anahtar Kelimeler: ADAY KARARI RESMİ GAZETE

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER