Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YSK Başkanı Sadi Güven: Ekrem İmamoğlu önde

İstanbul seçim sonuçları ile ilgili son verileri paylaşan YSK Başkanı Sadi Güven, Ekrem İmamoğlu´nun önde olduğunu açıkladı. Güven, "AA benim müşterim değil, benden veri almıyor" dedi.

YSK Başkanı Sadi Güven: Ekrem İmamoğlu önde

İstanbul seçim sonuçları ile ilgili verileri paylaşan YSK Başkanı Sadi Güven "Şu an itibarıyla Ekrem İmamoğlu 4 milyon 159 bin 650 bana gelen rakam. Binali Bey´in 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlanmış vaziyette. İtiraz süreçleri devam ediyor" dedi. 

Güven´in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Anadolu Ajansı benim müşterim değil, benden veri almıyor. Benim üzerimden bir polemik yaratılmasın. AA dün 90´lara geldiğinde ben daha yeni veri giriyordum. Tüm siyasi partilere sonuçları tarayıp veriyoruz. Yüzde 80´in üzerinde bir sandık bilgisini paylaştık. Bugün geri kalanı da paylaştık. Bir itiraz süreci var. Toplam 31 bin 186´nın 31 bin 102 sandık sisteme girdi. 84 sandık itiraz nedeniyle girilmedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu kendisinin 27 bin oy farkla önde olduğunu açıklamış, Demirören Haber Ajansı İmamoğlu´nun önde olduğunu teyit etmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER