Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Youtube: Toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyeceğiz

Uzmanlar, Youtube´un bundan sonra çocuklar için çok daha zararlı hale geleceğine dikkat çekerek aileleri uyarıyorlar.

Youtube: Toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyeceğiz

2006 yılında Google tarafından 1.65 Milyar Dolar´a satın alınan ve aradan geçen zamanda dünyanın en büyük video içerik platformu haline gelen Youtube, dün güncellediği yayın politikasında, ?Cinsiyeti bozma, aileyi tahrip etme? projesi olarak bilinen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ?TCE? projesine destek vereceğini duyurdu. Uzmanlar, Youtube´un bundan sonra çocuklar için çok daha zararlı hale geleceğine dikkat çekerek aileleri uyarıyorlar.

?Cinsel Yönelim? adıyla meşrulaştıracaklar

5 Haziran´da içerik yayın politikasında değişiklik yapıldığını duyuran Youtube, ?Cinsel Yönelim? başlığını yıldızladı ve başlık için ek açıklama notu koydu. Youtube yönetimi, LGBT´lilerin yüklediği videolarla ilgili yorum, eleştiri ve içerikleri de engelleyeceğini duyurdu. Aileyi tahrip etme projesi olarak bilinen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projelerine destek olacaklarını belirten Youtube yönetimi, bu desteğin içeriğini şu ifadelerle vurguladı:

?Toplumun ?Cinsel Yönelim´ tanımıyla ilgili görüşlerinin gelişmekte olduğunu göz önünde bulundurarak Toplumsal Cinsiyet, Cinsiyet ve Cinsel Yönelim tanımlarına atıfta bulunuruz.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER