Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

?Yıllardır belediyecilik hizmetinden mahrum bırakıldık?

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız´ı ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

?Yıllardır belediyecilik hizmetinden mahrum bırakıldık?

Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı, aday tanıtım programı düzenledi. Düzenlenen programda Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız ve ilçe belediye başkan adayları halka takdim edildi. Programa, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanları, belediye başkan adayları, Hatay Basın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Siper, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Aydoğan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

?SLOGANIMIZ DÜRÜSTLÜK?

Düzenlenen programda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, ?31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde Türkiye´de Ankara ve İstanbul´dan sonra seçim sonucu en çok merak edilen şehirlerin başında Hatay geliyor. Hatay, uzun yıllardır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldı. Bu seçimlerde Saadet Partisi´nin adaylarının kazanmasıyla birlikte bu açığı inşallah kapatmış olacağız. Belediye seçimlerinde partilerden çok adaylar konuşur. Partilerden çok projeler konuşur. Partilerden çok kadroları konuşur. Bu açıdan da dürüstlük kelimesi Türkiye´de siyasi partilerin içerisinde en fazla Saadet Partisi´ne yakışacağı için Saadet Partisi´nin bu seçimdeki sloganı dürüstlük üzerine kurulmuştur? ifadelerini kullandı.

 

 

 

KUTUPLAŞMANIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Seçimlerin Hatay´a hayırlı olmasını dileyen Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız ise, ?Yapacağımız hizmetler için iddialıyız ve biz hazırız. Kazanmak için yola çıktık. İlimize hizmet etmek için buradayız. İlimizin trafik, bozuk yollar başta olmak üzere altyapı ve üstyapı anlamında ciddi sorunları var. Biz israf etmeden, işi ehline vererek şeffaf bir yönetimle sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Evet, trafik, tarım ve ekonomik anlamda sıkıntılar var ama önce şu kutuplaşmanın önüne geçmemiz lazım. Bu bir yerel yönetim seçimidir. Merkezi seçim havasına sokmaya çalışıyorlar. Biz önce kucaklayıcı üslup ile kutuplaşmanın önüne geçeceğiz ve memleketimize en güzel hizmetleri yapacağız? diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER