Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yılın son Bakanlar Kurulu Toplantısı başladı

Yılın son Bakanlar Kurulu Toplantısı bugün gerçekleşiyor. Toplantının ana gündeminde EYT, fahiş fiyat artışları yer alırken ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de bulunan doğalgaz ile ilgili açıklama yapması da bekleniyor.

Yılın son Bakanlar Kurulu Toplantısı başladı

Bakanlar Kurulu Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başladı.

Bakanlar Kurulu Toplantısının öncelikli gündemi, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplantı öncesi yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a EYT çalışmasının sunulacağını söyledi. Bilgin, "Ocak ayına varmadan EYT'yi masadan kaldırırız. Önümüzdeki hafta Meclis'e gitmiş olur" dedi

BAKAN BİLGİN EYT SUNUMU YAPACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesi ile ilgili çalışmayı anlatacak. Bilgin'den son bilgileri alacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların merak ettiği EYT düzenlemesi ile ilgili açıklamayı, toplantı kararlarını duyuracağı ulusa sesleniş konuşmasında yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı kararları ile ilgili açıklamasını, toplantı sona erdikten hemen sonra yapacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER