Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yıldırım´dan İmamoğlu yorumu: Valiye küfretti, benim canımı sıkıyor

Ordu´da rakibi Ekrem İmamoğlu´nun VIP´ye alınmaması üzerine başlayan tartışmalar için Binali Yıldırım "Aday arkadaşımız, Ordu´ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küf

Yıldırım´dan İmamoğlu yorumu: Valiye küfretti, benim canımı sıkıyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kanal 7 ve ÜLKE TV ortak yayınında rakibi İmamoğlu ile yapılması planlanan ´Ortak Yayın´ hususunda Uğur Dündar´ın moderatörlükten vazgeçmesiyle ilgili sosyal medya ve çeşitli mecralarda bazı lafların dolaştığını söyledi.

"Umarım bu kararda birilerinin baskısı etkili olmamıştır. Birileri derken, CHP, Uğur Dündar´ı arayıp ´bu işe girme´ mi dedi. Bunu mu kastediyorsunuz?" sorusuna Yıldırım, şu karşılığı verdi:

"Sosyal medyada ve çeşitli mecralarda böyle laflar dolaşıyor. Umarım doğru değil. Bir yandan basın özgürlüğü ve demokrasi diyeceğiz, diğer yandan da böyle telkinlerde bulunuluyorsa, bu çok vahim bir durumdur. Ümit ederim, böyle bir durum söz konusu değildir. Açıkçası sürekli olarak benim üzerimden puan toplama gayreti görüyorum. Yayınsa yayın kardeşim. Kimi istiyorsanız, o gelsin. Sizin de açıktan destek vermiş en tecrübeli Uğur Dündar olsun dedim."  diye cevap verdi.

"SAĞ, SOL FARK ETMEZ"

Bununla topluma bir mesaj vermek istediğini belirten Binali Yıldırım, "Sağ sol fark etmez. Bizim taraf, sizin taraf demiyoruz. İstediğiniz seçin, biz İstanbul´u konuşalım. Benim yapmak istediğim, bu ayrıştırmayı, kutuplaştırmayı bir ölçüde ortadan kaldıracak ve ülkeyi daha birleştirici bir sürece sokmak. Bunu kastettim. Sürekli bir yerlerden mevzilenip, birbirlerine çeşitli mecralarda atış yapan bir ruh hali topluma da yansıyor ve zarar veriyor. En azından bu anlamda normalleşmeye ihtiyaç var. Bunu başlatmak istedim ama karşı taraf maalesef burada samimi olmadığını ortaya koydu." diye konuştu.

Ortak televizyon yayını konusundaki davetinin bir meydan okuma şeklinde algılandığının hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Kimin nasıl algıladığı benim açımdan çok önemli değil. Benim tavrım açık ve net. Bu işte herhangi bir senaryo ve kurgu yok. Açıkça bir teklifte bulundum. Sağ olsun, önce Uğur Dündar kabul etti. Kendisine güven duyduğumdan dolayı teşekkür etti. Ama sonra bir şeyler oldu ve böyle bir karar verdi. Canı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Devamı >>>

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER