Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yiğit Bulut´tan dolar açıklaması: "TL´ye dönen kazanacak"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, dolar ve euro kurunda yaşanan hareketliliği 15 Temmuz darbe girişimine benzetirken "TL´ye dönen kazanacak" açıklamasında bulundu.

Yiğit Bulut´tan dolar açıklaması:

13. 08. 2018 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, dolar ile euro kurunda yaşanan sert dalgalanmalar ile ilgili Star gazetesinde kaleme aldığı yazısında, yaşanan olayları 15 Temmuz darbe girişimine benzetti. Bulut, sorunun ekonomik veya finansal olmadığını savunarak "Sorun onlara göre açık, diz çökertemedikleri Türkiye" ifadesini kullandı.

Yiğit Bulut yazısına şöyle devam etti:

"15 Temmuz fiziki işgal denemesinin yeni sürümü olan bu dalganın ilk amacı devlet-hükümet-halk arasında derin çatlaklar açmak, sivil itaatsizliği körüklemek, ülkemize olan inancımızı kırmak. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti son 1000 yılın en ağır saldırılarından biri altında. Sonuç; TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor.

Şimdi dövizden TL´ye dönüp Türk sermaye piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir kazanç elde edeceğini hep birlikte göreceğiz."

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER