Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Şafak’tan şaşırtan haber: Erdoğan ve Soylu'yu hedefe koydular

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi şaşırttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu’nun Suriyeli mülteciler için koyduğu yeni kuralları eleştirel nitelikte haber yaptı.

Yeni Şafak’tan şaşırtan haber: Erdoğan ve Soylu

AK Parti iktidarının hatalı hatasız bütün politikalarını destekleyen Yeni Şafak bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla bayram için ülkelerine gidemeyen Suriyelilerin seslerine tercüman oldu.

Yeni Şafak Gazetesi, bayram için ülkelerini ziyarete gidemeyen sığınmacıları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rağmen manşetine taşıma cesaretinde bulundu.
Türkiye’de gündemin ilk sıralarında yer alan mülteciler sorunu AK Parti’nin oy kaybetmesine neden olurken iktidar kanadında da kırılmalar yaşanmış ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil birçok AKP’li, Suriyelilerin geri dönmesi için çalışmaların başlayacağını ifade etmişti.

Bu söylem değişikliğinden sonra ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de bulunan mültecilere Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkelerine gitmelerine müsaade edilmeyeceğini Türkiye’ye geri alınmayacağını söylemişti

.

YENİ ŞAFAK MÜLTECİLERİN BAYRAM ÇİLESİNŞ YAŞADIKLARINIKÖŞESİNE TAŞIDI

AK Parti’nin aldığı karar doğrultusunda ülkesine Bayram ziyaretinbe gidemeyen Mültecilerin yaşadıkları sıkıntıları Yeni Şafak Gazetesi'nin manşetine taşıması dikkatlerden kaçmadı.
Gazetede yer alan Hatice Saka imzalı haberde, akrabalarını ziyaretine gidemeyen Suriyelilerin yaşadıkları anlatıldı.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER