Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YENİ ŞAFAK´IN HABERİNE GÖRE: FURKAN VAKFI´NDAN ÇIKAN PARA DESTELERİ

Adana´da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul ve ekibinin sorgusu devam ediyor. Polis vakıf binasında bulduğu kayıt dışı paranın 364 bin lira olduğunu tespit etti. Kasalarda bulunan deste deste paralar

YENİ ŞAFAK´IN HABERİNE GÖRE: FURKAN VAKFI´NDAN ÇIKAN PARA DESTELERİ

Adana´da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı´na yapılan operasyonda vakfın kasasından 364 bin lira para çıktı.

Kuytul ve ekibi sorgulanıyor

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şafak vakti merkezi Adana´da bulunan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı´na Adana, Niğde ve Elazığ´da eş zaman operasyon düzenlendi. Vakfın binaları aranırken, vakfın kurucu Alparslan Kuytul, vakfın hocaları ve mütevelli heyetinden oluşan 21 kişi gözaltına alındı. Zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı.

 

 

 
 

Furkan Vakfı´nın kasasından çıkan paralar böyle görüntülendi.

Vakfın genel merkezinin bulunduğu binada polisin arama yaptığı sırada, bir kasada 314 bin, dolapta ise 50 bin lira para ele geçirildi. Ele geçirilen paranın kayıt dışı olduğu belirlendi.

 
 
 
Furkan Vakfı´nın kasasından çıkan paralar böyle görüntülendi.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Kâtip Kara
31.01.2018 20:13:53
Kuytul´da 15 Temmuz darbe gecesi, darbecilere başarılı olmaları için dua etmişti. Niye acaba? Güya FETÖ İslam devletini kuracaktı da ondan. Bunlar bu kadar saf ve biçare adamlar.. İslam devleti konusu ayrı bir tartışma konusu, ama Amerikanın adamı olduğu ortada olan bir insandan ve güruhundan medet ummak, kusura bakılmasın, ama salaklıktır. Hem bir de PKK´ya arka çıkmak da neyin nesi oluyor? Eline kan mı bulaştı da, adamını savunuyorsun? Nereden tutarsan tut, boş ve zararlı şeyler. Ak Parti´ye eleştirilere gelince, makulat içerisinde olursa anlamlı olurdu. Ama o da, dile getirilen yanlış ifadelerden dolayı boşa çıkıyordu! Birde bu tipler kendilerince elde ettikleri ilimle(!) yaşanan hayatı birbirine karıştırıyorlardı. Sıkıntı da ondan sonra zuhur ediyordu. Siz bir defa sivil toplum örgütü olmuş iseniz, İslami(!) cemaat iddiasını bir kenara bırakacaktınz. Eğer bir cemaat iseniz,yürürlükte olan bu tür bir siyasete de mesafeli duracaktınız. Birde, ister STK, ister cemaat olun, yanlışı ve doğrusuyla devlet kadar geniş, kuşatıcı, yerine göre de yanlış yapan ve üstelik millet nezdinde albenisi olan bir devlet kadar olamazdınız. Zira her devletin ve özellikle de bu devletin -eleştirsek dahi- yüzlerce yıllık bir deneyimi ve görünür planda yıkılmaz bir temeli var. Kaldı ki, yanlışı ve doğrusuyla devlet olmazsa, sizin de, dünya nezdinde bir espriniz olmazdı. Kısacası, ham hayalle, ancak ham çökelek olurdu ancak... Kaynak: İktidarı Rahatsız Eden Söylemler Seslendirmek Suç mudur?

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER